FOTO/VIDEO: Ziua Copilului, sărbătorită cu multă culoare și bucurie la Bistrița

Ziua Copilului a fost sărbătorită cu multă culoare și bucurie la Bistrița, unde cei mici au avut parte de o varietate de activităţi dedicate lor, de la întâlniri cu personaje din desene animate și povești, până la jocuri, concursuri, demonstrații de dans și multe alte surprize.

Activitățile organizate de autorități de 1 Iunie și dedicate celor mici au început la ora 10:00, în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Aici a fost deschisă expoziția LEGO a Asociației Brickenburg și copiii au avut parte de o întâlnire cu îndrăgitele personaje Minnie și Mickey Mouse.

Tot în curtea Muzeului din Bistrița, pe parcursul zilei au avut loc recitaluri de muzică şi dans, picturi pe faţă și cei mici au putut citi poveşti alături de părinţi.

De asemenea, activități dedicate zilei de 1 Iunie au fost organizate și în Parcul Regele Mihai I al României din Bistrița, unde copiii s-au putut bucura de spectacole de muzică şi dans, completate cu teatru de păpuşi, jocuri distractive, desene pe asfalt şi acces gratuit la patinoarul sintetic, pentru cei pasionaţi de role.

Primarul Ioan Turc a mers în mijlocul copiilor, le-a urat ”La mulți ani!” și le-a oferit baloane colorate.

Tot în Parcul Regele Mihai I al României a fost repus în circuit și Trenulețul Thomas, care a fost preferat de un număr mare de copilași nerăbdători să urce în vagoane.

Totodată, de 1 Iunie a fost deschis și parcul pentru câini din zona Codrișor, primul de acest fel din Bistrița. Cei care și-au dus prietenii patrupezi în parcul special destinat lor au fost întâmpinați cu dulciuri şi demonstraţii de dresaj oferite de membrii Asociaţiei Chinologice Bistriţa-Năsăud.

Seara de 1 Iunie s-a încheiat cu un concert susținut de Andra Gogan și Nicole Cherry, eveniment organizat de municipalitate pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *