PONT: Unde poți închiria GRATIS cele două biciclete electrice! Trebuie să ai la tine BULETINUL și te dai prin oraș cu Pegasul electric, de 1.500 de euro bucata !

 -  -  1850


Primăria Bistrița a intrat în posesia a două biciclete electrice marca Pegas, pe care le închiriază GRATIS! Bicicletele sunt expuse la sediul Primăriei Bistrița (intrarea la Poliția Locală). Pentru a le închiria, doritorii sunt obligați să prezinte buletinul și semnează un angajament prin care se obligă să aducă înapoi bicicleta în termen de o oră.

Gabriela Montoiu a donat comunității bicicletele Pegas de 1.500 de euro/bucata! 

 

 

montoiuCele două biciclete electrice au fost donate de Gabriela Montoiu (fost consilier județean al PNL și șefa companiei Prompt Communication). Banii de biciclete au fost obținuți din donații ale unor oameni de afaceri în cadrul unui alt proiect caritabil, gestionat de d-na Montoiu , intitulat Parada Brăduților.

 

 

 

VIDEO: Cum funcționează o bicicletă electrică Pegas, cu care poți zbura la 25 km/h în linie dreaptă!

Bicicletele au un sistem de propulsie la pedală, cu 5 trepte de viteză. Acumulatorul ține încărcat o zi întreagă și are pornire la buton. Sistemul electric poate fi decuplat și astfel, bicicleta poate fi folosită în regim normal. Viteza de croazieră pe treapta maximă este de aproximativ 25 de kilometri pe oră, în linie dreaptă.

Bicicleta electrică este o bicicletă cu acumulator care îţi permite să te deplasezi rapid și ușor. Arată ca o bicicletă tradiţională, însă beneficiază de două componente suplimentare: un motor electric, care are rolul de a pune dispozitivul în mişcare și un acumulator Li-Ion, care alimentează motorul electric cu energie. Costurile de întreţinere ale unei astfel de biciclete sunt practic costurile curentului electric cu care alimentezi acumulatorul. Dacă încarci complet acumulatorul în fiecare seară, curentul electric te va costa aproximativ 15 lei pe lună, o sumă infimă raportată la avantajele pe care le presupune o bicicletă electrică.

 

e1

e3

 

 

 

 

 

e5

e2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bicicletele electrice se pot închiria zilnic între orele 9 – 15, pe baza unei simple semnături. Pentru rezervări, puteți suna la numărul de telefon 0800.080.033!

 

 

Citiți și: 

gabriela-401x400

S-a ținut de cuvânt: Gabriela Montoiu a donat Primăriei Bistrița două biciclete electrice care vor fi folosite GRATIS de publicul-larg! Acestea au fost achiziționate în cadrul unui proiect derulat de firma pe care o conduce, Prompt Communication!

 

0 notes
975 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *