Ultimele noutati

FREE veverița = lovitură de imagine pentru Crețu, pe filiera P.S.D? Radio Balada e portavocea mișcării, un post deținut de Nicu Cioancă, “finuțul” lui Radu Moldovan

„Ziar la negru și Radio Balada au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru eliberarea veveriței din Parcul Municipal!

Operațiunea FREE veverița s-a vrut a fi o mișcare de imagine pentru ca evenimentul să fie relatat la nivel național. Practic aceasta a fost miza întrunirii la ceas de seară… deoarece cadrul legal actual favorizează Primăria Bistrița. Oricum primarul Ovidiu Crețu a anunțat că va aduce alte veverițe în voliera din Parcul Municipal. Pe 2017, municipalitatea va face o selecție de oferte pentru un contract privind hrănirea veverițelor-captive. Mișcarea de rezistență “FREE veverița” s-a deplasat la voliera din Parcul Municipal, cu scopul de a elibera veverița rămasă în viață! Întâlnirea a avut loc la ora 21! Niciunul din protestatari NU a avut tupeul să spargă lacătul și să deschidă voliera, deoarece ar fi riscat să fie acuzat de distrugere (faptă penală ce se pedepsește cu amendă sau închsioare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

 

v2

v12

 

 

 

 

 

 

I-o trag lui Crețu prin intermediul Radio Balada, postul unui PSD-ist apropiat lui Radu Moldovan!

 

 

Postul Radio Balada este deținut de Nicu Cioancă, “finuțul” de cununie a lui Radu Moldovan. Președintele Consiliului Județean l-a criticat pe Crețu pentru lipsa de comunicare și a declarat că și-ar dori de la următorul șef de Organizație Municipală a PSD să aibă o altă atitudine. Moldovan l-a mai criticat pe Crețu și cu alte ocazii, pentru subfinanțarea sportului din Bistrița…

 

cioanca1-440x292

1s

 

 

 

 

 

 

 

Donează 1 leu pentru eliberarea veveriței! Radio Balada susține demersul!

Într-o la RadioBalada Bistrita, directorul postului, Nicu Cioancă, a fost primul care și-a anunțat disponibilitatea să doneze pentru salvarea animalului. De asemenea, Sorin Hangan, om de afaceri a anunțat că va dona și dânsul.

“Suma de 450 lei reprezintă exact prețul pe care primarul Crețu l-a plătit pentru o veveriță. Fiind vorba de bani publici, cetățenii iubitori de animale vor acoperi astfel gaura din bugetul local creată prin achiziționarea animalului. Vorba aceea: toată lumea fericită și cu lacrimi pe obraz. Important este s-o eliberăm.

cc3

cretu bistrita radu moldovan

 

 

 

 

 

Ziar la negru și Radio Balada îi va menționa pe toți donatorii. Donațiile vor fi contabilizate la sediul Radio Balada, de Marian Gruștor, arhicunoscut realizator. În cazul în care suma strânsă va depăși plafonul de 450 lei, restul va fi donat tot Primăriei Bistrița pentru acoperirea cheltuielilor generate și de achiziționarea celorlalte veverițe, care au decedat sau au evadat. Cu numai 1 leu putem redeveni oameni. Vă mulțumim.” – se arată în scrisoarea adresată societății civile de grupul de inițiativă “FREE veverița.”

Subiectul veveriței încarcerate în voliera din Parcul Municipal este susținut de Radio Balada, un post fidel PSD-ului și în mod paradoxal, ostil primarului Crețu… care face parte din același partid!

Citiți și:
cc3 (1)

Radu Moldovan se BAGĂ pe zona lui Crețu! Șeful MARE al PSD a dat comanda: “străzile din Bistrița să fie prioritate zero!” Chiar dacă el are treabă “la Județ”, NU ar exclude credit din bancă pentru aceste investiții! Cum comentați?https://www.ziardebistrita.ro/radu-moldovan-se-baga-peste-cretu/

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita