Gabriel Lazany: ”UPU-SMURD, la răscrucea dintre trecut și viitor”

 -  -  970Au început lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Bistrița, a anunțat managerul Gabriel Lazany.

Prin proiectul ”Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea UPU – SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa”, una dintre cele mai aglomerate secții ale Spitalului Județean va ajunge de la 280 mla 1.414 m2.  

Pe lângă extinderea spațiilor existente, proiectul prevede și dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație a Unității de Primiri Urgențe.

Valoarea contractului este de 9,3 milioane lei (aproximativ 2 milioane euro), lucrările fiind executate de asocierea dintre DEPISTO STAR SRL Gheorgheni asociat (pentru lucrări de construcții, instalații interioare, electrice, sanitare, HVAC, PSI) și GB INDCO SRL București (pentru lucrările de instalații de fluide medicale). Durata contractului este de 11 luni.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, UPU-SMURD funcționează într-o locație provizorie, amenajată în spatele spitalului. Din acest motiv, managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, a anunțat că accesul auto în parcarea din spatele unității medicale este restricționat pe toată perioada în care se execută lucrări.

0 notes
95 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *