Ultimele noutati

ULTIMĂ ORĂ: Gabriel Rus scapă de arest preventiv! Vezi ce au decis judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud!

Gabriel Rus, tânărul de 23 de ani din Tîrlișua, care a fost implicat în accidentul rutier petrecut în dimineața zilei de 1 octombrie pe DN 17, în localitatea Coldău scapă de arestul preventiv.

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, procurorii care cercetează cazul au cerut Judecătoriei Beclean să dispună arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța de la Beclean a admis cerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a tânărului, însă decizia a putut fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. Lucru care s-a și întâmplat! Avocații lui Gabriel Rus au contestat măsura dispusă de Judecătoria Beclean, iar astăzi, judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au admis această contestație și au rejudecat cazul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Bistrița-Năsăud, Dana Ceuca, ”în dosarul cu numărul 2101/186/2017 instanța a dispus următoarele: admite contestația formulată de inculpat, desființează încheierea atacată și rejudecând: respinge propunerea de arestare preventiva, dispune luarea față de inculpatul R.G a măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 6.10.2017 și până la 04.11.5017 inclusiv, cu obligatii conf. art. 221 alin.2 CPP”. 

Astfel, măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile a fost înlocuită cu măsura arestului la domiciliu pentru aceeași perioadă.

Citește și:

ggabi13-840x400Gabriel Rus, șoferul implicat în accidentul de la Coldău, a depus contestație la măsura arestării preventive. Vrea să fie cercetat în libertate!

 

 

Sursa foto: www.facebook.com




Caricatură

Ziar de Bistrita