Gabriela Firea a dat scutire de taxe la terasele din București pe tot anul. “Vicele” Niculae zice că la Bistrița NU se poate și NU are cadru legal ! Apare întrebarea lansată de Ionuț Simionca spre șeful PSD: “cine minte, domnule Radu Moldovan?”

 -  -  1039Ionuț Simionca insistă pentru adoptarea de urgență a unei Hotărâri de Consiliu Local, prin care oamenii de afaceri să fie scutiți la plata taxei de concesionare, pe toată durata anului în curs.

Ionuț Simionca susține că a REDACTAT un proiect în acest sens, după ce consilierii locali PSD și PNL au avut dispute în acest sens, fără a găsi soluții iar proiectul inițiat de viceprimarul Cristian Niculae a fost retras de pe ordinea de zi. 

Șeful PSD, provocat să tranșeze problema nerezolvată de “omul lui”, Cristian Niculae!

Ionuț Simionca lansaeză o provocare pentru liderul PSD, Emil Radu Moldovan!

“Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, trebuie să ne lămurească cine e mincinos și/sau incompetent dintre colegii săi de partid: Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, sau viceprimarul Bistriței, candidat din partea PSD la funcția de primar, Cristian Marius Niculae?

Mai precis:


– Cristian Marius Niculae susține că nu există cadru legal în vederea scutirii restaurantelor și teraselor de vară de la plata taxei pentru pentru utilizarea temporară a locurilor publice.


– Gabriela Firea a propus și s-a aprobat aceeași scutire de taxe pentru restaurantele și terasele de vară din București. Iată dovada:

http://www4.pmb.ro/…/sedin…/ordinea_de_zi/db/20200618_10.pdf
http://www4.pmb.ro/…/sedin…/ordinea_de_zi/db/20200618_11.pdf

Bistrițeni vor să afle de ce în București se poate și la Bistrița nu e posibilă scutirea de taxe? Cine minte?” – a transmis Ionuț Simionca, candidatul PMP la Primăria Bistrița.

Pe ședința din iunie Nu există niciun proiect privind eliminarea taxei de terase! În stilul ăsta, trece sezonul și afaceriștii din Bistrița ratează scutirea!

Oamenii de afaceri din Bistrița ar putea beneficia de această scutire, imediat ce se adoptă o Hotărâre de Consiliu Local. Administrația PSD NU a depus niciun proiect în acest sens, deși mâine va avea loc ședința de Consiliu Local din luna iunie.

0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *