Din Bistrita

Gabriela Montoiu iese la rampă cu un eveniment “sensibil”: Atipic Beauty, joi la Metropolis!

 -  - 


Gabriela Montoiu organizează un eveniment unicat la Bistrița. Fosta candidată de europarlamentare coordonează o prezentare de modă în care sunt implicate femei cu handicap locomotor. Atipic Beauty este un eveniment fashion deosebit care încorporează și transmite într-un mod inedit un mesaj cu un impact puternic asupra comunității. Astfel de show-uri au avut loc în orașele importante din România, la București, Cluj și Sibiu, în cadrul Fashion Days.

 

Douăsprezece femei minunate, care vor purta ținute semnate de designeri români, vor defila în scaun cu rotile însoțite de persoane publice din Bistrița.

Obiectivul central al acestei defilări simbolice este de a transmite faptul că persoanele cu dizabilități sunt persoane normale care au aceleași calități ca noi toți, că este timpul ca și în România să le fie respectate drepturile și să fie integrate mai ușor din punct de vedere social și profesional.

 

f41

 

 

 

 

 

z5

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul Atipic Beauty urmărește schimbarea imaginii persoanelor cu dizabilități și mă bucură să văd că la fiecare ediție, tot mai mulți oameni văd în modelele noastre adevărate exemple de viață. Vino și tu alături de noi să schimbăm lumea împreună! Magda Coman – președinte Asociația Open your Heart.

 

Fosta candidată la europarlamentare activează în domeniul comunicării și în fiecare primăvară organizează evenimente pentru comunitate: Bistrița Business, spectacolul de teatru “Masca”, iar acum iese la rampă organizând Atipic Beauty. Prin aceste evenimente, Gabriela Montoiu se auto-promovează și își formează o imagine favorabilă în cercurile liberale, dar nu numai.

 

 

 

 

Creatorul de modă Tina Olari va fi și ea prezentă la Bistrița, după ce a reușit să se impună oarecum pe piața de profil din Spania și să atragă atenția prin stilul abordat. Tina s-a remarcat mai ales după ce a realizat rochia pentru Miss World Spania. A-tipic Beauty va avea loc joi, la Hotel Metropolis iar în cadrul prezentării, modelele vor fi însoțite de doamne de succes din comunitatea locală, care vor purta ținute realizate de Ștefania Borodi și Tina Olari.

60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.