Gala Educației, pe 21 noiembrie, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița. 10 profesori ”altfel” vor fi premiați

 -  -  1249


 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud organizează o nouă ediție a Galei Educației, eveniment ce va avea loc joi, 21 noiembrie, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița. În cadrul galei vor fi premiați 10 profesori care au reușit să facă în așa fel încât orele să fie atractive pentru copii și aceștia să vină cu drag la cursuri.

Cei 10 profesori ”altfel” vor fi selectați din peste 100 de propuneri făcute de unitățile de învățământ din Bistrița-Năsăud.

”Au fost nominalizați de către școli 119 colegi, din care s-a făcut o primă selecție de 50 de profesori pe categoriile învățământ preșcolar, învățământ primar, gimnazial și liceal și în această săptămână se va decide care sunt cei 10 câștigători”, a declarat inspectorul școlar general Camelia Tabără. Lista celor 50 de profesori finaliști poate fi consultată AICI.

Premiile constau într-o diplomă și câte 500 de lei pentru fiecare profesor câștigător, festivitatea de premiere urmând să fie presărată cu momente artistice.

Noi avem un parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud. În cadrul premierii vom avea și un element artistic, ca să fie frumos și spectaculos. Va fi premiată fiecare poveste, vom explica de ce apreciem că acel coleg e un profesor ”altfel” care înțelege că în vremurile noastre didactica trebuie să se schimbe. Lecțiile trebuie să atractive, dominanta să fie activitățile de învățare, copiii să fie cât mai încântați de ora respectivă, asta ne dorim, să arătăm că se poate și altfel, nu doar greu, împovărător și plicticos”, a mai spus Camelia Tabără.

Festivitatea de premiere va avea loc joi, 21 noiembrie, de la ora 10:00, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița.

FOTO: arhivă

0 notes
374 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *