Ultimele noutati

Gala Mix Kombat se dă la televizor pe DIGI 2 ! Tolea și Sebi Ciobanu sunt cap-de-afiș! Bolfă, Baias, Suru, Ginu și Sângeorzan sunt sportivii care luptă pentru Bistrița!

La gala MixKombat vor lupta 5 sportivi ai clubului Profesional Fight Gym. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie iar meciurile vor fi transmise la nivel național, pe Digisport 2. Gala este organizată de Profesional Fight Gym, cu sprijinul Consiliului Județean și cuprinde 12 meciuri de talie internațională!

Sportivii bistrițeni finisează ultimele tehnici și garantează show total în fața propriilor suporteri. Gala va fi deschisă de un meci pe reguli M.M.A, unde va lupta sportivul bistrițean Dan Bolfă (71 kg). Adrian Baias (68 kg) va lupta pe reguli K-1 cu Andrei Verde, sportiv care se antrenează la clubul Tengu Cluj. Baias va miza pe combinațiile de braț-picior și loviturile de genunchi. Emilian Sângeorzan va lupta la categoria 81 kg cu Alin Cristian (reguli K-1). Emi este un sportiv cu forță pe lovituri și tehnici spectaculoase de picior și garantează un meci cu scântei. Bogdan Suru va lupta cu un spaniol, la categoria 67 de kg, pe reguli K-1 și promite un meci spectaculos. Gabriel Ginu Popandron se antrenează în Spania și după mai multe meciuri “afară”, va lupta pentru prima dată în fața publicului bistrițean. Este un sportiv tehnic, de viteză care va face show la el acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebastian Ciobanu promite show la Polivalentă! Cătălin Moroșanu vine la susținerea colegului de sală! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În main-event va lupta Sebastian Ciobanu vs. Ahmed Karoucha, sportiv marocan cu tehnici spectaculoase de genunchi. Meciul se va desfășura la categoria 85 de kg. Vedeta Cătălin Moroșanu este invitat de onoare al acestei gale și va veni la ring alături de Mihai Constantin pentru a-l susține pe colegul său de la Scorpions Iași.

La Bistrița, Tolea Ciumac va lupta pe regul k-1!

Veteranul Tolea va lupta la Bistrița cu un sportiv ucrainean, la categoria + 95 de kg. Deși Tolea se simte mai bine pe reguli M.M.A, meciul se va desfășura pe reguli K-1, împotriva unui sportiv mai scund dar masiv și cu lovituri puternice de braț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preț BILETE:

– 20 RON pentru un loc în tribună
– 50 RON pentru un scaun lângă ring.
– 100 RON masă VIP. O să fie 20 de mese VIP, în zona ringului !

Biletele se vor pune în vânzare la Sala Polivalentă, în ziua evenimentului!

Pentru mesele VIP, rezervările se fac la președintele CS PFG, Ionel Burduhos, la numărul de telefon 0757.438.833. Proba cântarului va avea loc în data de 13 octombrie, de la ora 18:00.

 

 

 

 

 

FIGHT CARD complet 

 

 

 

 

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita