Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, la cea de-a XIII-a ediție

 -  -  1198


Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a XIII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”.

”Pregătirile sunt în toi, deopotrivă și emoțiile… emoțiile pentru seara magică pe care o trăim împreună de 13 ani. E seara în care Moș Nicolae strânge laolaltă oameni de bine, prieteni dragi ai organizației, dornici să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale. Bucuria și nerăbdarea cu care așteptăm cu toții acest eveniment sunt datorate și micilor noștri beneficiari care au pregătit un adevărat spectacol pentru invitații noștri. Cinci copii speciali vor fi protagoniștii unui moment artistic intitulat “Poveste de Crăciun”. Pe ei îi vom aplauda împreună la scenă deschisă. Ei sunt mesagerii zecilor de copii cu nevoi speciale pe care Fundația Inocenți Bistrița îi susține anual prin programele “Intervenție Timpurie” și “Eu și Familia mea””, spun organizatorii galei – Fundația Inocenți.

Zeci de premii și surprize pentru invitații Galei            

Seara Galei cu numărul 13 se anunță a fi una plină de cadouri, premii și momente surprinzătoare pentru invitați. În cadrul tombolei Galei sau Christmas Bingo, participanții pot intra în posesia a numeroase vouchere care facilitează accesul gratuit la spații de joacă și divertisment, ședințe de fizioterapie, servicii de make-up și coafat, ornamente și produse confecționate manual, dar nu numai. De asemenea, atmosfera va fi întreținută și de Magic Puppet care va prezenta un număr de magie și ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, semifinalist la Romanii au talent.

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de către Fundația Inocenți Bistrița

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: “Intervenție Timpurie”, “Eu și Familia Mea”. O echipă multidisciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi.

Cea de-a XIII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” va avea loc în data de 4 decembrie 2019, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.

 

0 notes
323 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *