Garda Forestieră, acțiune în FORȚĂ pe Valea Bârgăului, alături de polițiști! 7 AMENZI și 21 metri cubi de lemn CONFISCAȚI

 -  - 


În perioada 3-4 mai 2023, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu inspectori din cadrul Gărzii Forestiere Cluj şi silvicultori au acționat pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și combaterea braconajului piscicol.

În acest scop, pe valea Bârgăului, au fost efectuate controale în trafic și au fost oprite 9 autovehicule și legitimate 16 persoane. Totodată, au fost verificate 12 transporturi de material lemnos, 3 agenți economici și 3 exploatări forestiere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni în cuantum de 10.000 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor Legii 171/2010, privind regimul silvic.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a cantității de 21,33 metri cubi de material lemnos, în valoare de 7.521 de lei.  

Loading

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.