Gașca Zurli va susține un spectacol la Bistrița, în seara în care se aprind luminițele de sărbători în fața Palatului Administrativ

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a definitivat programul pentru seara de 1 decembrie, când se vor aprinde luminițele feerice în fața Palatului Administrativ. 

Potrivit unui mesaj postat de președintele instituției, Emil Radu Moldovan, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, evenimentele menite să marcheze aprinderea iluminatului festiv în Piața Petru Rareș vor începe la ora 16:30, fiind programat și un spectacol susținut de Gașca Zurli.

”Sunteţi pregătiţi de magia Crăciunului? Vă aşteptăm împreună cu Gaşca Zurli să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu multă veselie. Spectacolul începe în 1 decembrie, la ora 16:30, în faţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, continuă cu retragerea cu torţe a personalului din cadrul Armatei şi se încheie cu aprinderea luminiţelor de Crăciun. Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, să sărbătorim cele mai frumoase momente, menite să vină în întâmpinarea Crăciunului”, este invitaţia lansată de preşedintele Emil Radu Moldovan.

Primăria Bistrița va aprinde iluminatul festiv în oraș cu o zi înaintea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Iluminatul festiv în municipiul Bistrița se aprinde pe 30 noiembrie