Gata cu cozile de la Direcția de Servicii Sociale Bistrița! Se schimbă programul de lucru cu publicul

 -  -  251750Începând cu data de 1 octombrie 2020, programul de relații cu publicul al Direcției de Asistență Socială Bistrița, cu sediul pe strada Dornei, nr. 12, va fi modificat, astfel încât bistrițenii care au de trecut pe la această instituție să nu mai fie nevoiți să stea la cozi.

Potrivit Primăriei Bistrița, noul program va fi următorul:

  • Luni, marți, miercuri, joi – între orele 08.00 – 16.00;
  • Vineri – între orele 08.00 – 13.00. 

”Modificarea programului de relații cu publicul al Direcției de Asistență Socială Bistrița este impus de numărul mare de solicitări de anchete sociale pentru scutirea de la plata taxei de reabilitare termică – conform Hotărârilor Consiliului Local al municipiului Bistrița privind instituirea taxei de reabilitare termică și a mecanismului de recuperare a sumelor avansate de Consiliul Local al municipiului Bistrița pentru blocurile de locuințe finanțate prin POR 2014 – 2020 „Îmbunătățirea eficienței energetice a blocurilor de locuințe – Bistrița 7”, dar și de solicitările privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece conform O.U.G. nr. 70/2011”, precizează Primăria Bistrița.

Reamintim că, pe parcursul campaniei electorale, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, Ioan Turc, care a câștigat un mandat de primar al municipiului Bistrița, a ridicat problema cozilor care se formează la această instituție din cauza programului scurt de lucru cu publicul.

Mai mulți bistrițeni s-au arătat deranjați de felul în care pot să-și rezolve problemele la sediul Direcției de Servicii Sociale a Primăriei Bistrița. Deoarece instituția are un program restrâns de relații cu publicul, se creează o aglomerație nefirească la intrarea în sediu, cu atât mai mult cu cât există încă stare de alertă, iar distanțarea socială e importantă.Le reamintesc concitadinilor mei că, după 27 septembrie, voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul. Prin urmare, și la Direcția pentru Servicii Sociale din Primăria Bistrița programul de lucru va fi în două schimburi, între orele 07.00 și 19.00, astfel fiind rezolvată situația neplăcută din prezent. Nu e deloc normal să avem contribuabili stând la coadă pe trotuare încercând să ajungă la Primărie”, arăta Ioan Turc în campania electorală pentru alegerile locale.

Se pare că actuala conducere a Primăriei Bistrița a luat totuși decizia de a modifica programul Direcției de Servicii Sociale înainte de a fi instalat Ioan Turc în funcția de primar.

Mai mulți bistrițeni s-au arătat deranjați de felul în care pot să-și rezolve problemele la sediul Direcției de Servicii…

Publicată de Ioan Turc pe Miercuri, 16 septembrie 2020

25 notes
875 views
bookmark icon

25 thoughts on “Gata cu cozile de la Direcția de Servicii Sociale Bistrița! Se schimbă programul de lucru cu publicul

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net