Rusu: “GATA cu prostiile! NU mai luăm niciun ban din bancă pentru Aqualand! Complexul acvatic îl facem din bani europeni și cu asta-basta!”

 -  -  31126


Candidat la Primăria Bistrița, Liviu Rusu se dezlănțuie împotriva actualei administrații, care a luat bani din bancă pentru o pârtie de schi în zona Dealului Cocoș. În perspectivă, Ovidiu Crețu NU exclude un nou împrumut pentru un Aqualand, în vecinătatea pârtiei de schi.

În anul 2014, fără a organiza un referendum, administrația Crețu a accesat un împrumut de 40 de MILIOANE de lei și a împărțit banii către mai multe obiective. 20 de ani este perioada maximă de rambursare a împrumutului de 40 de MILIOANE de lei, accesat în numele bistrițenilor, de către aleșii locali.

 

 

Rusu: “E trist faptul că Bistrița NU are o zonă de agrement în adevăratul sens al cuvântului și e nevoie de un astfel de proiect de agrement, cu bazine de înot, cu zone SPA, cu locuri de recreere. NU avem nici măcar un bazin la această oră pentru că la Ștrandul Codrișor sunt sistate lucrările, iar primarul actual este în campanie. Mă rog, fiecare cu prioritățile lui!”

 

Liviu Rusu: Bistrița are nevoie de Aqualand, dar NU cu bani din bancă!

 

 

rusu liviu bistritaNU credeți că e destul de îndatorat bugetul actual? Câte biruri să mai pună pe bieții oameni? Și mai grav: ce li se oferă în schimbul taxelor, pentru că unii trăiesc tot în praf și tot fără apă la robinet. Și în loc să atragă fonduri, primăria a pierdut banii europeni (vezi cazul Colegiului Rebreanu, unde au pierdut 4 milioane de euro sau cazul Bisericii Evanghelice, unde au ratat 5 milioane de euro). Timp în care au ținut banii în Trezorerie și au mărit taxele și impozitele! Nu e posibil așa ceva.

 

E timpul ca noul primar să meargă la Bruxelles cu trotineta dacă e cazul și să aducă bani europeni pentru investiții. Spun: NU bani de la populație, ci primăria să facă activități care să producă!” a postat Rusu, pe pagina sa de facebook!

3 notes
251 views
bookmark icon

3 thoughts on “Rusu: “GATA cu prostiile! NU mai luăm niciun ban din bancă pentru Aqualand! Complexul acvatic îl facem din bani europeni și cu asta-basta!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *