GATA! Demisie în bloc la Partidul Verde! Ciobănică e președinte fără oameni iar “aripa” Marius Bălan își face partid NOU!

 -  -  81263

Mesajul Filialei Municipale a Partidului Verde a fost transmis pe facebook

“Partidul Verde NU MAI EXISTĂ LA Bistrița!

Începând cu data de 19 octombrie, prin decizia unanimă a membrilor organizației municipale, filiala Bistrița nu mai există de facto.

În unanimitate, am decis că DEMISIA DE ONOARE se impune din partea noastră, ca răspuns la atitudinea dictatorială și neprincipială pe care a afișat-o în ultimele două săptămâni conducerea centrală a partidului în relația cu organizațiile din teritoriu.

Le aducem aminte domnilor Florin Călinescu- președinte și Silviu Dumitru- secretar general, că da, “suntem ardeleni cu curul tare” ( cităm președintele partidului) și nu acceptăm sferturi sau jumătăți de măsură atunci când este vorba de transparență și democrație în politică, de onoare și demnitate în fața electoratului, de corectitudine și fair-play în interiorul partidului.

florin calinescu bistrita

Nu vom accepta niciodată ca cineva din exterior să se amestece în treburile interne, încălcând autonomia organizațiilor locale de partid și înțelegem, pe această cale, să facem cunoscut faptul că, la nivel național, se simte o puternică mișcare de protest în interiorul PV, justificată deplin de prestația actualei conduceri centrale în raport cu organizațiile județene.

Ultima mârșăvie, care de fapt a pus capacul peste oala sub presiune, a fost demiterea lui Marius Bălan din funcția de președinte interimar al PV Bistrița- Năsăud și dizolvarea Biroului Politic Județean, exact cu două zile înainte de desfășurarea Conferinței Județene de Alegeri și înlocuirea acestuia “din pix” cu dl. Ciobănică Dan.

Precizăm faptul că toată această mișcare a fost orchestrată la insistențele lui Ciobănică Dan, care -deși era anunțat ca singur candidat la funcția de președinte, nu a crezut în forțele și aptitudinile sale nici măcar într-o cursă solitară, fără contracandidați și a recurs la “soluția dâmbovițeană” care să-i fie favorabilă.

Marius Bălan & Compania își fac PARTID nou!

Totodată, nu avem nici cea mai mică încredere în faptul că actualul președinte interimar al PV BN și consilier local înțelege ce înseamnă cel puțin un proiect de verde din cele 20 cu care am venit în fața bistrițenilor care NE-AU VOTAT la alegerile din 27 septembrie, am demarat formalitățile legale de înregistrare a unui nou partid politic, de interes județean-o premieră pentru Bistrița- Năsăud- în care ne regăsim și vă regăsiți cu toții!

Suntem tot aici, tot noi, mai puternici și mai dedicați!” – au transmis foști membri ai Partidului Verde (Organizația Municipală).

8 notes
388 views
bookmark icon

8 thoughts on “GATA! Demisie în bloc la Partidul Verde! Ciobănică e președinte fără oameni iar “aripa” Marius Bălan își face partid NOU!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *