Ultimele noutati

Geea Balazsy a ajuns pe cai mari! Prinde un post călduț și e secretar general la Institutului Naţional de Administraţie! Mesajul prin care-a schimbat macazul și cum s-a gudurat pe lângă Radu Moldovan: “Am greșit profund: a avut ușa mereu deschisă, un cuvânt bun și un sprijin pentru toată lumea și mai ales…”

Geea Balzsy Titieni a fot vicepreședinte al Organizației Municipale de Femei a PDL, purtător de cuvânt al Consiliului Județean, a susținut-o pe Elena Udrea la prezidențale, din partea Mișcării Populare, a cochetat cu UNPR. În ultima zi de campanie la localele din 2016, Geea a postat un mesaj de susținere a lui Radu Moldovan. A fost decizia publică prin care și-a arătat susținerea pentru președintele PSD, care a ajuns ulterior președinte al Consiliului Județean!

La un an distanță, Geea prinde o funcție înltă, la București!

Decizia de numire   privește  „exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către doamna Geea-Rossana Balazsy-Titieni a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Institutului Naţional de Administraţie”.

După intense campanii pentru partidul condus de Ioan Oltean, Geea a încercat mai multe partide, toate din postura de lider. A fost în Mișcarea Populară, a cochetat cu UNPR, iar acum prinde un post în administrația centrală, înGuvernarea PSD.

 

gea 3

Gabriela-Montoiu-cu-Raluca-Turcan-si-Geea-440x330

 

 

 

 

 

 

 

o13-440x330

o2-440x330

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum s-a gudurat Geea pe lângă Radu Moldovan, încă din 2016: “Am greșit profund!… avut usa mereu deschisă, un cuvânt bun și un sprijin pentru toată lumea și mai ales pentru cei… “

 

gea4

gea2

 

 

 

 

 

 

 

geea mesaj

gea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Au mai rămas câteva zile pâna duminică, ziua alegerilor locale. Ca orice cetățean, sunt si eu preocupată de soarta orasului in care m-am născut si trăiesc si a județului meu.Vreau sa mentionez, de la bun inceput ,ca această luare de pozitie nu are nici o conotație politică. Nu mai fac politica de ceva vreme si sunt bine asa dar intr-o tara in care libertatea de opinie, e un drept garantat de constituție, am si eu dreptul de a exprima o opinie,cu atât mai mult in cadrul acesta,un cont privat al acestei retele de socializare. Am foarte multi prieteni în județ, sute, as îndrăzni sa spun chiar mii de oameni din diverse comunități, care ma cunosc, pe care -i respect si cu care am construit multe proiecte (chiar si politice de-a lungul vremii) .

Pentru ei, pentru că mulți dintre ei m-au întrebat, nu chiar precum in Caragiale”eu cu cine votez?” dar pe aproape, pentru ei și pentru toți oamenii de bine scriu aceste rânduri. În ultimii 4 ani am vazut cu toții, cei care trăim si circulam prin acest judet felul în care a evoluat, faptul că arată din ce în ce mai bine, că proiectele de dezvoltare a comunităților au căpătat contur, apoi o finalitate si au devenit o stare de fapt. Am văzut și un oraș Bistrița care uimeste vizitatorii prin evolutia sa (recent m-au vizitat pentru câteva zile niște prietene din alt judet și am trăit uimirea si impresia puternică prin ochii lor). În urma cu 4 ani, eram sceptică si criticam eu însămi o administratie si pe primarul Ovidiu Teodor Cretu. Nimic nu mă bucură mai tare decât să constat că am gresit… profund.

emil raduPe actualul presedinte de consiliu județean, Emil Radu Moldovan l-am văzut exercitând această functie într-un fel în care nimeni nu a făcut -o până la el, a facut ADMINISTRATIE și nu politică și a avut usa mereu deschisă, un cuvânt bun și un sprijin pentru toată lumea și mai ales pentru cei ce aveau o poziție politică opusă dar reprezentau o comunitate locală. Nu vreau să ma raportez la ceilalți contracandidați, nu acesta este scopul, nu critic pe nimeni, acord prezumția de buna credința tuturor pentru ca fiecare este animat si de bune intentii.Insa dragi prieteni,noi nu suntem in stadiul in care putem face experimente de”management”pe pielea noastra pentru ca ne pot costa…scump,al naibii de scump si istoria noastra recentă este plina de exemple elocvente in acest sens. Acest judet trebuie ADMINISTRAT NU POLITIZAT si trebuie sa-i lăsăm pe cei care au dovedit ca pot si stiu sa il administreze in folosul nostru sa o faca in continuare.Aceste alegeri sunt despre noi,despre oameni,despre viitorul nostru si nu gargara politica. Optiunea mea este clară, fermă și fără echivoc eu voi acorda votul si increderea mea presedintelui Emil Radu Moldovan și echipei sale!

Au dovedit că au știința și puterea de a FACE! Îmi rog toți prietenii să gândească ,sa cumpaneasca atent in aceste zile si sa voteze responsabil. Duminică, desi este duminica orbului sa nu fim legati la ochi, ziua de duminica este puntea spre viitorul nostru al tuturor! Eu aleg podul solid si trainic!” – a postat Geea pe pagina sa de facebook în ultimele zile de campanie din 2016.

 

Geea e secretar general la o instituție re-înființată de PSD-iști în 2016!

Institutului Naţional de Administraţie a fost reînființat în 2016, prin Ordonanță de Guvern. Instituția are atribuţii sporite în formarea funcţionarilor publici, a prefecţilor şi aleşilor locali, urmând să preia personalul şi patrimoniul deţinut de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Potrivit ordonanţei de guvern, INA va asigura cadrul instituţional pentru formarea personalului din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice şi va funcţiona în subordinea ministerului Dezvoltării Regionale.
Prin numirea pe funcția de secretar general al INA, Geea deține rangul de înalt funcționar public!
Caricatură

Ziar de Bistrita