Ger în Bistrița-Năsăud. Ce temperaturi s-au înregistrat în județ

 -  -  1031


Întreaga țară se află în aceste zile sub o informare meteorologică de vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea, precum și intensificări ale vântului, motiv pentru care temperaturile au scăzut considerabil în ultimele zile, inclusiv în județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Meteo.BN, în noaptea de marți spre miercuri, cea mai scăzută valoare s-a înregistrat la Rodna (-17,6°C), urmată de Lunca Ilvei (-15°C), iar în această noapte sunt așteptate valori și mai scăzute:

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea, precum și intensificări ale vântului, valabilă în întreaga țară până pe 13 ianuarie, ora 18:00.

Meteorologii avertizează ”vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, la început în nord-vest și centru, unde minimele vor fi de -15…-10 grade, iar miercuri spre joi (12/13 ianuarie) în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile minime se vor situa, în general, între -18 și -8 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent negative. Vântul va mai avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze la rafală, în general de 50…55 km/h, mai ridicate pe litoral, în noaptea de marți spre miercuri (11/12 ianuarie) și pe parcursul zilei de miercuri (12 ianuarie) dar în diminuare și restrângere ca arie”.

1399470cookie-checkGer în Bistrița-Năsăud. Ce temperaturi s-au înregistrat în județ
0 notes
156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.