De 8 Martie, aceeași rețetă ieftină de când lumea: garoafe oferite pe stradă de P.N.L și P.S.D!

 -  -  1288


Reprezentanții PSD și PNL ies periodic pe stradă și împart garoafe doamneor și domnișoarelor pe care le întâlnesc. Flori se mai oferă și la ieșirea de la biserică sau la evenimente sătești, în apropierea campaniei electorale.

PSD-iștii au ieșit în grup alături de primarul Ovidiu Crețu și de viceprimarul Cristian Niculae. De obicei și Radu Moldovan iese cu partidul dar de data asta a fost plecat la Berlin, la Târgul de Turism.

v1

v2

v3

v78

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liberalii l-au avut pe Robert Sighiartău șef de coloană și au dat garoafe pe Pietonal și prin Parcul Municipal. Ambele grupuri au fost însoțite de fotografii de partid și pozele au fost împrăștiate pe net și astfel evenimentul a fost bifat.

 

a156

a43

 

 

 

 

 

 

 

a14

a12

 

 

 

 

 

 

 

Gesturile membrilor de partid au loc periodic și funcțioenază pe aceeași rețetă: de 1 Martie se dau mărțișoare, de 8 Martie se oferă garoafe, de Paști se dau ouă roșii. De asemenea au loc vizite la căminele de bătrâni, prin orfelinate și școli unde se împart cadouri și se fac poze de grup. Intens promovate, toate aceste gesturi au substrat electoral!

 

VIDEO arhivă:

0 notes
413 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *