Îi stă în coaste ca un ghimpe ! Deputatul “de câmpie” Daniel Suciu și-a făcut cabinet pe Sîngeorz… FIX pe zona lui Traian Ogâgău!

Daniel Suciu se poziționează pe Sîngeorz-Băi și își inaugurează cabinetul parlamentar! Chiar dacă în 2012 a ieșit deputat pe colegiul 2 (Beclean) și a activat mai mult pe Câmpia de unde se trage, Daniel Suciu a preluat organizația PSD Sângeorz-Băi, după ce Venig a fost tras deoparte.

Daniel Suciu are ACUM cabinet parlamentar în orașul-stațiune și controlează opoziția din Consiliul Local. Din aceste motive, Sîngeorz-Băi funcționează fără viceprimar și proiectele administrației sunt mereu șicanate! Daniel Suciu a pierdut alegerile locale la 600 de voturi diferență, după o campanie intens susținută de PSD, care a inaugurat o serie de obiective și l-a adus și pe Dragnea la tăiatul panglicii.

g88

 

 

 

 

 

 

 

Acum, Daniel Suciu și-a adus la inaugurare primarii cu greutate ai partidului și a făcut stfel o primă mișcare pre-electorală. I-a adus pe Nicolae Moldovan – primarul din Beclean, pe Vasile Borş – primarul comunei Maieru, pe Valentin Grapini – primarul comunei Rodna, pe Ioan Szabo – primarul comunei Şanţ și pe Romeo Florian – primarul comunei Lechinţa. Traian Ogâgău a participat și el la sfeștania cabinetului parlamentar!

 

s7

s2

 

 

 

 

 

 

s6

s4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În Consiliul Local Sîngeorz-Băi, scorul PNL vs PSD + ALDE =  8 – 8. P.N.L are 8 consilieri locali, P.S.D are 7, iar A.L.D.E are un consilier local (Radu Cârcu). Balanța poate fi înclinată de independentul Dumitru Virgil, care până acum s-a alăturat opoziției. Pe lângă numirea viceprimarului, tensiuni vor apărea la votarea bugetului, unde opoziția va juca tare… dacă rămâne în bloc!

Sîngeorzenii reprezintă un electorat atipic și au votat mereu cu PSD-ul, (ca dovadă cele 4 mandate a lui Venig), dar și cu Traian Băsescu. Tocmai de aceea, PSD-ul NU abandonează bazinul electoral și întreține  starea conflictuală!

Frecușurile dintre Suciu și Ogâgău continuă în spațiul public! De curând, Daniel Suciu s-a folosit de deschiderea pe care o are din poziția de deputat și la o conferință de presă l-a acuzat pe Ogâgău că vrea să închidă școala din Cormaia. Traian Ogâgău a replicat că e vorba doar de o mutare provizorie a elevilor, până la modernizarea școlii respective, dar aacest schimb de replici arată că bătălia NU e gata!

 

h2 h6

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin inaugurarea cabinetului de Sîngeorz, PSD mută strategic, iar Traian Ogâgău va trebui să tragă tare la parlamentare pentru consolidarea poziției, mai ales că PSD-ul mobilizează forțe pentru maximizarea voturilor în campania ce urmează!

 

 

 

 

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita