Ghinion pentru un tânăr din Rusu Bârgăului. A furat mașina tatălui, dar autoturismul l-a lăsat în drum

 -  -  11098


Deși avea permisul de conducere suspendat, un tânăr din localitatea Rusu Bârgăului a ”împrumutat” mașina tatălui său pentru o plimbare. Însă, urmărit parcă de ghinion, autoturismul i s-a defectat la scurt timp după ce a pornit la drum și tânărul a fost prins de polițiști.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, oamenii legii l-au depistat pe tânăr în dimineața zilei de 31 ianuarie, pe raza localității Rusu Bârgăului. Acesta se afla în apropierea unui autoturism care s-ar fi defectat și pe care încerca să-l scoată în afara părții carosabile. În scurt timp, în zonă a apărut tatăl acestuia, proprietarul autoturismului în cauză.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul din curtea locuinței și l-ar fi condus aproximativ 1,5 km, pe drumul comunal 6B. A fost testat cu aparatul etilotetst, iar rezultatul indicat a fost 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și în cursul zilei de astăzi va fi prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

1 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *