Gloria 2018 face angajări! S-au scos la concurs 3 posturi de LUX, cu salarii de minim 6.000 de lei brut! La contabilitate se cere 1 an vechime și la marketing se cer 6 ani vechime, fără studii superioare!

Consiliul Județean a înființat un club sportiv, care funcționează sub coordonarea directă a instituției. Deocamdată Clubul Gloria 2018 are 3 ramuri de sport: atletism, oină și handbal și cel mai probabil va avea și ramura fotbal, la momentul oportun. Practic, acesta a fost scopul înființări acestui club: de a reînvia activitatea fotbalistică și de a crea o echipă care să urce treptat din ligile inferioare. De asemenea, activitatea handbalistică este mai ușor de coordonat direct, odată ce funcționează sub coordonarea Consiliului Județean.

 

Posturi de LUX, cu bani de la Stat! Directorul are 120.000 de lei/lună, ceilați angajați iau 6.000 de lei BRUT!

Organigrama clubului Gloria 2018 cuprinde un număr de 6 posturi: un director, un referent și 4 inspectori de specialitate. Culorile clubului vor fi roșu și negru iar în statul de funcții au fost prevăzute până acum 6 posturi: un director, doi inspectori la compartimentul financiar contabil, administrativ și resurse umane, un inspector la achiziții publice, secretariat și relații publice, un inspector și un referent la compartimentul marketing, coordonare secții ramură de sport, comunicare și organizare competiții.

Alexandru Moldovan a fost numit director al clubului  Gloria, după care s-au scos la concurs încă 3 posturi:

– inspector de specialitate a compartimentul economic  – 2 posturi.

Condiții :
– studii superioare la profil economic
– vechime 1 an

Compartimentul coordonare secții pe ramura de sport, marketing, comunicare și organizare competiții – 1 post de referent.

Condiții:

– studii medii, cu diplomă de bacalaureat
– documente care atestă absolvirea cursului de manager sportiv
– vechime în specialitatea studiilor : minim 6 ani și 6 luni.
Dosarele candidaților se depun până în 22 iuie, la sediul COnsiliului Județean.

Probe:

– selecția dosarului
– probă scrisă
– interviu

Selecția dosarelor va începe în 24 iunie, iar probele scrise vor avea loc în 3 iulie.

 

Posturi cu DEDICAȚIE?

Salarii la clubul Gloria 2018:

– director: 12.000 de lei (1 post, ocupat)
– inspector de specialitate: 6.850 de lei (4 posturi totale, 2 scoase la concurs, 2 vacante)
– referent: 6.304 lei. (1 post, scos la concurs).

 

Salariile atractive oferite bugetarilor ar trebui să creeze concurență la angajare. Cu toate astea, la instituțiile de Stat intră numai cine trebuie! Și în cazul angajărilor la clubul Gloria 2018, condițiile de participare par a fi realizate cu dedicație. Spre exemplu pentru funcția de referent marketing se cer doar studii medii și documente care atestă perfecționarea în management sportiv, dar condițiile de vechime sunt greu de atins 6 ani și 6 luni.

 

În schimb, par mult mai accesibile funcțiile de contabil, specilist resurse umane, unde se cere NUMAI 1 an vechime și se oferă salariu de 6.800 de lei BRUT. 

Gloria 2018 este finanțată cu bani de la buget: cheltuie 500.000 de euro pe ultimele 6 luni!

Bugetul clubului pe ultimele pe 6 luni (2018): 500.000 de euro, adică 2.150.000 lei. Clubul Gloria 2018 cheltuie lunar peste 80.000 de euro pentru funcționare, chetuieli care vor crește semnificativ odată ce va cuprinde alte ramuri, mai ales ramura fotbal.

În ultimele 6 luni ale anului, bugetul Clubului Gloria va fi de 500.000 de euro.

CLICK să vedeți BIBLIOGRAFIA pentru posturile scoase la concursCaricatură

Ziar de Bistrita