VIDEO: Unu’ mai PENAL ca altul! Chiar dacă Dragnea-i condamnat PENAL, Radu Moldovan îl vrea premier și amintește tuturor că și Iohannis are condamnare “pentru case!”

Radu Moldovan a amintit tuturor că l-ar susține pe Dragnea pentru fotoliul de premier al României, dacă s-ar pune problema. Referitor la imaginea acestuia în Europa, Radu Moldovan a amintitit că și președintele Iohannis are o condamnare definitivă pentru fals și uz de fals în dobândirea unor case în Sibiu.

z2

 

 

 

 

 

 

 

“Cred că dacă românii,  în urma tuturor atacurilor și epitetelor care s-au adresat lui Liviu Dragnea, au decis să-i dea o majoritate absolută în Parlament, cred că e dreptul lui să meargă în momentul de față cu acel program de guvernare pe care l-a coordonat  și să-l pună în practică.”

Întrebat despre imaginea pe care ar avea-o România în Europa cu  Dragnea prim-ministru condamnat PENAL, președintele filialei P.S.D a replicat:

“Dacă domnul Dragnea avea vreo singură restricție NU avea dreptul să candideze la Parlament, nici să fie ales. Avem un președinte mut, care are o sentință definitivă și irevocabilă care se duce la întâlnirile astea internaționale și tace ca mutu-n păpușoi ” a fost replica lui Radu Moldovan cu referire la Klauss Iohannis.

Filiala PSD B-N a obținut 45% și trimite în Parlament 2 deputați: Doina Pană – Daniel Suciu și un sentor – Ioan Deneș.

 

Citiți și: 

page-4002-404x400Radu Moldovan, la BRAȚET cu Victor Ponta pe Năsăud! Ca-ntotdeauna, șeful de filială e-n “preteșug” la două capete: Victor Ponta – Liviu Dragnea!

https://www.ziardebistrita.ro/psd-player/

 

 

 

 

 

 
Comentarii

  • O fi presedintele mai mut da nu-i PENAL!

  • Ce are sula cu prefectura? Chelnerul Raducu nu-i capabil sa faca deosebirea intre un proces penal si unul civil. Condamnarea lui Dragnea pentru fapta ca a pus mortii din Teleorman sa voteze la referendum in 2012 se incadreaza in categoria sentintelor penale, pe cand problema cu casele lui Iohannis face parte din domeniul raspunderii civile. Cat priveste “tacerea” lui Iohannis, Raducu ar trebui sa stie ca e mai bine sa taci inteligent decat sa vorbesti prostii.
    Pe de alta parte, trebuie subliniat faptul ca PSD-ul si-a introdus in statut criterii de integritate pe care, nu le respecta. Printre aceste criterii se numără suspendarea automată din PSD a oricărei persoane vizată de o anchetă penală, pierderea calității de membri al partidului pentru persoanele arestate preventiv, limitarea numărului de mandate pentru toți cei care ocupă funcții publice la nivel local și central, eliminarea totală a imunității parlamentare (cu excepția declarațiilor politice), schimbarea legii de finanțare a partidelor politice pentru a se asigura mai multă transparență și multe altele.
    Dar, cu toate acestea insusi Liviu Dragnea, liderul PSD care a fost condamnat definitiv, în luna aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală la Referendumul din 2012, a candidat la Teleorman pe primul loc in lista PSD pentru alegerile parlamentare. Ba mai mult, referitor la declaraţia presedintelui Klaus Iohannis, care a anunţat că nu va nominaliza o persoană cu probleme penale pentru funcţia de prim-ministru, şeful PSD a spus de fiecare dată că nicăieri în Constituţie nu se arată expres acest lucru, iar premierul va fi legitimat doar de “votul românilor” la alegerile din 11 decembrie. Totusi Liviu Dragnea, face pe prostul sau uita de Legea nr. 90/2001, care a fost initiata de Guvernul Radu Vasile si depusa la Camera Deputaţilor pe 10 noiembrie 1998 fiind adoptată abia în ianuarie 2001, în timpul guvernării Adrian Năstase, si promulgată în martie 2001 prin decretul preşedintelui de la acea vreme, Ion Iliescu, privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor. Legea in vigoare si astazi, prevede că pot fi membri ai Guvernului doar “persoanele care nu au suferit condamnări penale”, caz în care liderul PSD, Liviu Dragnea, iese complet din calcule pentru functia de premier.
Caricatură

Ziar de Bistrita