Ultimele noutati

Jurnalista Felicia Szucs prinde un post de LUX la București: e consilier personal al Ministrului Turismului! Știați că Feli fost consiliera Doinei Pană, pe vremea când s-a făcut Radarul Pădurilor?

Felicia Szucs prinde un post de LUX la București. Fosta jurnalistă a fost cooptată în staff-ul Ministrului Tursimului și a devenit CONSILIER PERSONAL al ministrului Mircea-Titus Dobre la Ministerul Turismului.

În 2016, Felicia a făcut campanie pentru P.S.D la locale. Alături de Claudia Andron, Felcia Szucs a organizat Festivalul Usturoiului și Crăciun în Bistrița-Năsăud, evenimente finanțate de Consiliul Județean cu scopul promovării folclorului județean.

r33

t5

 

 

 

 

 

 

În plan profesional, Felicia Szucs (fostă Cleja) a făcut parte din vechea gardă a jurnaliștilor, a lucrat la “Răsunetul” și “Radio Bistrița”și pentru o vreme a preluat managementul AS-TV. În ultimul timp a moderat o emisiune la Radio Balada și a publicat câteva articole în Bistrițeanul.ro. A înființat Agenția de Imagine, comunicare, PR, consultanta politica si marketing, plus media planning. După alegerile locale, Felicia Szucs a renunțat la activitatea sa pe plan local și s-a stabilit la București.

ccȘtiați că: Felicia Szucs a fost consilier la cabinetul Doinei Pană, în perioada când aceasta a fost ministru pentru Ape, Păduri și Piscicultură?

Felicia Szucs a făcut parte din staff-ul de comunicare al Doinei Pană, alături de Alina Hetrea (director de cabinet). De asemenea, fostul jurnalist Vlad Ciocan a fost pe nota de plată a cabinetului parlamentar.

Acum, din postura de consilier personal al ministrului Turismului, Felicia Szucs jubilează și odată cu ea și colaboratorii ei, deoarece județul are șanse maxime să fie pre-zentat și re-prezentat la cel mai înalt nivel.

 

e44

ee3

 

 

 

 

 

 

 

 

Un nou început. Bine v-am spus eu cu ceva vreme în urmă că sunt omul începuturilor:::)) Nu mă plictisesc niciodată:::)) Și, ca de obicei, mai am și acel ceva al meu special, care mă urmărește peste tot: lucrez numai cu oameni faini de tot! Că așa mi-e mie datul! Clar! Și, tot ca de obicei, mă nimeresc numai prin locuri sau în situații în care se pun temelii!” – a transmis Felicia Szucz pe pagina sa de facebook.
Caricatură

Ziar de Bistrita