FOTO-VIDEO: Creatoarea de modă Ștefania Borodi prezentă la Cluj Fashion cu o colecție de senzație! Vezi ce se poartă în 2017!

 -  -  1498


Ștefania Borodi a realizat o colecție inspirată din natură, în care a stilizat frunza sub diverse forme și structuri. Materialele folosite au culori tomnatice, cu accente de auriu și bronz în contrast cu albastru și oranj. Ștefania a folosit combinații interesante de voaluri, organza, tafta, piele și stofe fine. Frunzele aplicate sunt pictate și brodate de Ștefania care a acordat atenție acestor elemente în jurul cărora s-a dezvoltat întreaga colecție.

 

a6

a5

a4

a2

a1

a3

a22

a21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ținutele extravagante au fost interesant accesorizate cu rucsacuri, genți și coronițe care au conturat o imagine feminină și îndrăzneață. Coronițele și gențile au impresionat audiența și au completat look-ul modelelor.

a12

a27

a14

a13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ștefania a creat o colecție pret-a-porter cu accente personale excentrice în care propune pantaloni evazați, rochii cu croieli atipice și combinații neașteptate de materiale. La City Fashion Week din Cluj au fost prezenți designeri din toată România care prin colecțiile lor impun tendințele în 2017.

 

a00

zz1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ștefania Borodi este absolventă a Universității de Arte Plastice și Design din Cluj și una din cele mai bine-cotate creatoare de modă din Transilvania. Pentru stilul original și îndrăzneț, celebrul critic de modă Alin Gălățescu a ales să colaboreze pentru proiecte viitoare cu creatoarea bistrițeană care se află în plină ascensiune.

0 notes
623 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *