Grădinița cu program prelungit din Sîngeorz-Băi va beneficia de lucrări de extindere și reabilitare cu fonduri europene. Contractul de finanțare a fost semnat

 -  -  5398Grădinița cu Program Prelungit din orașul Sîngeorz-Băi va beneficia de lucrări de extindere, reabilitare și modernizare, asta după ce unitatea de învățământ a fost cuprinsă într-un proiect pentru care Primăria Sîngeorz-Băi a solicitat finanțare din fonduri europene, proiect care a fost admis. Contractul de finanțare a fost semnat, valoarea acestuia fiind de peste două milioane de lei.

Astăzi, 11 februarie, 2019, am semnat contractul de finanțare pentru “Extindere-mansardare și lucrări de reabilitare la grădinița cu orar prelungit”. Este vorba despre o investiție de 2.286.901,12 lei finanțată prin fonduri europene. Urmează licitația publică și execuția lucrărilor în scurt timp. Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre! Odată implementate proiectele noastre, orașul nostru va arăta cum nici nu am visat vreodată noi sîngeorzenii!” spune primarul Traian Ogâgău. 

”Grădiniţa cu Program Prelungit Sîngeorz-Băi promovează un învăţământ deschis şi flexibil, asigurând un climat socio-afectiv adecvat unei educaţii corespunzătoare, axată pe colaborare şi muncă în echipă, a fiecărui copil , indiferent de etnie şi religie, susţinând tradiţiile locale din partea superioară a Someşului Mare, într-o ambianţă plăcută de confort fizic şi psihic. Dezvoltă aptitudinile personale ale copiilor pentru descoperirea talentelor tinere şi îndeplineşte standardele de calitate. Personalul grădiniţei va asigura dezvoltarea liberă şi armonioasă a personalităţii copilului, în funcţie de ritmul propriu, sprijinind formarea autonomă şi creativă a acestuia” se arată pe pagina oficială de internet a grădiniței.

FOTO: Grădinița cu Program Prelungit Sîngeorz-Băi

5 bookmark
0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.