Grațiela “vorbește lemne” când e întrebată de fostul șef Călin Popescu Tăriceanu! Bagă texte cu onoarea și cu loialitatea! Acum e-n P.P.U partidul lui dom’ profesor Voiculescu, cu șanse minime să treacă pragul electoral (6.000 de voturi pe județ și 500.000 de voturi pe țară)!

 -  -  91005



Grațiela Gavrilescu a fost vicepremier și Ministru al Mediului în Guvernarea PSD- ALDE. După scorul dezastruos de la europarlamentare, Călin Popescu Tăriceanu a dizolvat Birourile Județene. Ioan Țintean a anticipat manevra și și-a dat demisia înainte de a fi demis de la centru. ALDE a dispărut și membrii s-au regrupat sub proiectul politic a lui dom’ profesor Dan Voiculescu: Partidul Puterii Umaniste.

La nivel județean, din P.P.U fac parte apropiații lui Ioan Țintean: Roșu Mareș,  Ioan Simionca, Ionel Tompa și alții.

Grațiela Gavrilescu aberează pe model comunist-patriotic!

Grațiela Gavrilescu a fost prezentă astăzi la conferința de presă prin care Sorin Roșu Mareș și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Bistriței.

Grațiela Gavrilescu a folosit texte de genul: românii sunt patrioți, bistrițenii sunt buni români, a amintit că și-a cumpărat o ie din Bistrița. Pracitc, a mers pe zona de comunicare folosită de Doina Pană, să zicem. Cu un limbaj de lemn, adresat mai degrabă pensionarilor nostalgici.

În video-ul de mai jos vedeți răspunsul fostului vicepremier Grațiela Gavrilescu, la întrebarea despre Călin Popescu Tăriceanu.

Reporter: – Ați discutat cu fostul d-voastră șef, Călin Popescu Tăriceanu, să-l cooptați în echipă, să negociați cu dânsul?

Grațiela Gavrilescu: – Eu nu sunt negociatorul, eu când spun profesionist mă gândesc și la tineret și la cei în vârstă, nu mă gândesc la lideri de partid. Cred că NU atunci când vrei să faci politică pentru cetățeni, cred că NU contează foarte mult cine este acea persoană , ci contează ceea ce știe să facă. Iar Partidul Puterii Umaniste are o deviză. Și spuneam mai devreme, de oameni loial, oameni competenți, oameni puternici. Asta îi trebuie acestei societăți, astăzi în momentele acestea, grele…  Puțin mai devreme când vă prezentam proiectele Paritului Puterii Umaniste în parlamentul României, am uitat să aduc aminte despre proiectul de lege privind Dialogul Social….

… continuă un discurs fără sens despre proiecte privind inventarierea animalelor fără stăpân, despre tradiție și folclor, despre onoare și loialitate.

Reporter: Dacă vine domnul Tăriceanu… d-voastră vă împotriviți venirii sale în partid?

Grațiela Gavrilescu: – Eu am o logică atunci când gândesc în politică! Nu gândesc niciodată cu sufletul, gândesc cu binele pentru o națiune întreagă, pentru cetățenii pe care-i reprezint! Și dacă la un moment dat o să se întâmple să ne reîntâlnim undeva eu nu am de ce să zic Nu sau Da. O să vedem la momentul respectiv!  Cred că contează de fiecare dată să ne uităm foarte bine la ce ce vor românii pentru că pe ei îi reprezentăm ca politicieni! Eu în schimb sunt în Partidul Umanist, chiar dacă am fost în ALDE am pus mult suflet, foarte mult suflet în formarea acelui partid. Pe mine, Partidul Umanist m-a format ca politician în anul 2004 și ca dovadă că mă regăsesc în el acum.

Slabe șanse pentru umaniștii lui Voiculescu să intre-n Consiliul Județean și în Consiliul Local!

La nivel național, partidul lui dom’ profesor Voiculescu are nevoie de aprox. 500.000 de voturi pentru a trece pragul de 5%.

P.P.U Bistrița Năsăud are nevoie de 6.000 de voturi pentru a trece pragul electoral la nivel județean și aproximativ 2.000 de voturi pentru a intra în Consiliul Local Bistrița, cifre greu de obținut pentru filiala condusă de Roșu Mareș.

9 notes
130 views
bookmark icon

One thought on “Grațiela “vorbește lemne” când e întrebată de fostul șef Călin Popescu Tăriceanu! Bagă texte cu onoarea și cu loialitatea! Acum e-n P.P.U partidul lui dom’ profesor Voiculescu, cu șanse minime să treacă pragul electoral (6.000 de voturi pe județ și 500.000 de voturi pe țară)!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net