Din Bistrita

FOTO: Grav accident la Feldru. O persoană se zbate între viață și moarte. UPDATE: Victima a decedat

 -  -  1649


O persoană se zbate între viață și moarte după ce a fost implicată într-un grav accident de circulație produs miercuri dimineața în localitatea Feldru. UPDATE: Din păcate, victima a decedat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, din primele informații a rezultat că ”un autocamion (platformă de transport utilaje) ar fi intrat în coliziune cu un stâlp”. În urma accidentului, șoferul a fost grav rănit.

La fața locului intervin pompierii militari năsăudeni cu două echipaje – unul de descarcerare și unul de prim ajutor, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Echipajele de intervenție au găsit victima în stop cardiorespirator, se aplică protocolul de resuscitare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE 1

Accidentul s-a produs în centrul localității Feldru. Deși inițial s-a anunțat că în accident a fost implicat un autocamion, la fața locului s-a constatat că de fapt este vorba despre un utilaj de tip dumper, care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, stâlpul a fost pus la pământ.

FOTO: Mesager24.ro

În ceea ce privește starea șoferului, în continuare se aplică manevre de resuscitare.

FOTO: Mesager24.ro

Dat fiind faptul că a fost avariat un stâlp de electricitate, în zonă intervine și o echipă a distribuitorului de energie electrică.

ACTUALIZARE 2

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare. Echipajele medicale au fost nevoite sa ii declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 3

”Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D, în Feldru. Din primele date, un utilaj condus de un bărbat de 54 de ani, din Feldru, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un stâlp de susținere al rețelei electrice. În urma intervenției echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul bărbatului. Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: captură video Mesager24.ro

 

 

 

1649 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.