FOTO: Grav accident la Leșu. Patru persoane au fost rănite, dintre care una e inconștientă

 -  -  1334


Un grav accident rutier s-a produs duminică seara pe raza localității Leșu. Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în accident a fost implicat un singur autoturism. Șoferul acestuia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a intrat în coliziune cu un stâlp.

La fața locului intervin mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Trei victime sunt policontuzionate, conștiente, o victimă este inconștientă“, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei la locul accidentului și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

În autoturism se aflau 5 persoane, printre care și un minor (16 ani). Acesta și conducătorul auto au fost evaluați din punct de vedere medical și nu s-a impus transportul lor la spital. La spital au fost transportate celelalte 3 victime care prezentau traumastim craniocerebral grav/ suspiciune de fractură/ traumatism cranian minor”, a mai transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au intervenit azi, 05 iulie a.c. în jurul orelor 21.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.

Conform primelor verificări, în comuna Leșu, pe DJ 172 E, un tânăr în vârsta de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani din Sângeorz-Băi și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani din Sângeorz-Băi, ambii pasageri în autoturism, aceștia fiind transportați la spital.

Conducătorul auto și un alt pasager din autoturism în vârstă de 19 ani au refuzat transportul la spital. Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute. Momentan se circulă alternativ pe o bandă. Reprezentații Isu și Electrica acționează acum pentru îndepărtarea firelor de curent electric căzute, o dată cu stâlpul de curent electric, peste partea carosabilă.

FOTO:ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
459 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *