Grav accident și la Teaca. Încă o persoană și-a pierdut viața în Vinerea Mare

 -  -  1139Pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechința și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud intervin la un accident rutier produs pe raza localității Teaca. Din păcate, încă o persoană și-a pierdut viața în Vinerea Mare.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un autoturism s-a răsturnat, o persoană fiind încarcerată.

La fața locului a intervenit și un echipaj de descarcerare, iar victima a fost extrasă de către pompierii militari din autoturism. Aceasta se afla în stop cardiorespirator. Medicii au început imediat protocolul de resuscitare.

Intervenția este în dinamică.

ACTUALIZARE 1

”Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani nu răspuns protocolului de resuscitare aplicat. Decesul a fost declarat la locul accidentului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

”În această dimineață, pe o stradă din localitatea Teaca, unui bărbat în vârstă de 65 de ani, din Teaca, care conducea un autoturism, i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul direcției și a ajuns în șanțul din stânga direcției sale de mers. Echipajele medicale ajunse la fața locului au aplicat manevre de resuscitare însă, din păcate, bărbatul a decedat”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *