Grav incident pe strada Vișinului din Bistrița. Un bunic și nepoțelul său au căzut de la etaj

 -  -  1874


Un grav incident s-a petrecut vineri seara pe strada Vișinului din Bistrița.

Un bărbat și un copil de aproximativ trei ani au căzut de la etaj, fiing găsiți inconștienți pe casa scării. La fața locului au intervenit de urgență două echipaje SMURD, unul de terapie intensivă mobilă și altul de prim ajutor, precum și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator – organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat si transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița. Pentru bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani se aplica în continuare protocolul de resuscitare“, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Se pare ca în incident a fost implicat un bunic și nepoțelul acestuia.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

ACTUALIZARE

În această seară, în jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălțime. Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani și un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistrița, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau“, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

La fața locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei în care a avut loc evenimentul.

ACTUALIZARE 2 

Din păcate, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

ACTUALIZARE 3

“Copilul în vârstă de 3 ani, care în această seară a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, într-un bloc din municipiul Bistrița, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Prezintă un traumatism craniocerebral și multiple leziuni, urmând să intre în sala de operație”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

 

999 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *