După 2 ani, „gunoierii” încă NU au regulament. Vezi imagini de colecție cu VITALIA umilită într-o emisiune la AS-TV. Directorul Liviu Tănase, sfădit de telespectatori…

La 2 ani de la semnarea deocumentelor de concesionare a colectării deșeurilor, managerii VITALIEI încă NU au un regulament clar, cu toate că au DUBLAT prețul tarifului prin care au câștigat licitația. Compania a propus NOI modificări ale “Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare, respectiv activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor municipale, inclusiv managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare pentru județul Bistrița-Năsăud”.

De râsul curcilor: VITALIA a DUBLAT prețul, dar încă NU are regulamente clare. După 2 ani de la semnarea contractului de delegare

NOUL regulament (a III-a variantă) este supus consultării publice și va fi dezbătut în Consiliul Local în ședința ordinară din februarie.

Orice persoană interesată va putea formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ. Propunerile, sugestiile sau recomandările se vor formula în scris şi se vor depune la Primăria Municipiului Bistriţa, Centrul de relaţii publice, str. Gheorghe Şincai nr. 2, până la data de 01.02.2016.

 

Habarniștii VITALIEI își cer scuze pentru ne-profesionalism

“Ne cerem scuze pentru multitudinea de modificări aduse Modelelor de Proiecte de Hotărâri transmise, însă vă rugăm să țineți cont că județul BN este primul județ din țară care are implementat proiectul system Integrat de Management al Deșeurilor, cu delegarea celor două servicii (depozitare și colectare-transport)” – au transmis liderii companiei în documentele anexate proiectului de hotărâre. Ce amenzi implică NOUL regulament:

Amenzi : pentru VITALIA

– nerespectarea fluxului deșeurilor : între 50.000 și 100.000 de lei

– nerespectarea normelor privind păstrarea igienei publice între 30.000 și 50.000 de lei pentru,

– refuzul de a se supune controlului sau obstrucționarea acestuia, practicarea altor tarife decât cele stabilite, 30.000 – 50.000 lei

– refuzul de a pune la dispoziția autorităților locale datele solicitate, furnizarea serviciilor în afara parametrilor tehnici cantitativi și calitativi: între 10.000 și 50.000 de lei.

Deși activează în județ de 2 ani, compania VITALIA suferă grav la capitolul imagine datorită gafelor de început, dar în special datorită prețului dublat și serviciilor prestate. Acest aspect s-a reflectat în emisiunea din noiembrie, în care staff-ul Vitaliei a fost prezent în studioul AS-TV. Moderată de Cristina Berari, emisiunea a adus grave prejudicii de imagine companiei care gestionează colectarea și transportul deșeurilor din județ.

 

Liviu Tănase – retras din avanposturi și pus la cutie ca purtător de cuvânt. Telespectatorii l-au umilit de-a dreptul

O telespectatoare a sunat și l-a atacat frontal pe directorul Vitaliei, reproșându-i că NU i-a înnapoiat mai multe costume naționale, pe vremea când Tănase activa în presa locală. Purtătorul de cuvânt al VITALIEI s-a fâstâcit și a promis că va rezolva problema din trecutul activității sale.

Au mai fost voci care au criticat atitudinea lui Tănase, reproșându-i că are o atitudine nepotrivită unui purtător de cuvânt:

“Aș vrea să-l rog pe domnul Tănase să coboare din vârful scaunului la nivelul nostri , să vadă ce mizerie este în oraș, să NU vorbească de la înălțimea aia, să ne jignească pentru că noi plătim. de fiecare dată când intră în emisiune ne privește ca pe niște viermi… suntem de fapt locuitorii acestui oraș și plătim și eu cred că suntem niște oameni cinstiți” a declarat doamna Rus.

Reamintim că firma Vitalia are contract de publicitate ciu AS-TV, dar această emisiune a adus grave prejudicii de imagine firmei care colectează deșeurile pe raza județului.

Vezi aici emisiunea în care VITALIA a fost umilită de telespectatori, dar și de Maria Rad, reprezentant al unei asociații de locatari :

 

Citiți și: “JAFALIA” – https://www.ziardebistrita.ro/jafalia/
Comentarii

  • aceasta societate este sub toata critica Au stricat bordurile ,aleele dintre blocuri ,locuri prost aenajate, capace in care iti rupi degetele si atit de complicat este totul

  • Sa plece de unde au venit pt ca ne fura pe fata

  • locatar Intr. Ciresului

    Sa le fie rusine ca isi bat joc de oameni pt ca asa mizerie nu a fost niciodata in orasul nostru

Caricatură

Ziar de Bistrita