Din Bistrita

Guvernul Orban schimbă prefecții și subprefecții în ședința de miercuri

 -  - 


 

Miercuri, Guvernul României se întruneşte în şedinţă săptămânală, pe agenda de lucru figurând și un proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Referitor la acest subiect, europarlamentarul Rareș Bogdan anunța, la începutul acestei luni, că în maxim 48 de ore de la preluarea Guvernului, PNL îi va demite pe toți prefecții și subprefecții.

În ceea ce privește schimbarea prefectului și a subprefectului județului Bistrița-Năsăud, și președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat încă de săptămâna trecută că acest lucru se va întâmpla, în acest sens fiind trimise deja la București câteva propuneri.

Însă, liberalul Ioan Turc a refuzat să ofere numelor celor care se află pe listă, motivând că ”există mai multe nume. Prefecul nu se alege, ci se numește în funcție. Lucrurile care se aleg au un anumit nivel de expunere. Dar prefectul se numește, iar pentru faptul acesta nu vreau să îi pun în dificultate pe colegii care nu vor primi nominalizarea. E o opțiune personală”. 

Rămâne de văzut ce schimbări vor fi făcute la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

FOTO: Digi 24

13 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.