Kickboxing: Adi Baias LUPTĂ pentru Centura Transilvaniei! Adu-o ACASĂ!

Luptătorul Adrian Baias (65 kg) de la Profesional Fight Gym va lupta pentru Centura Transilvania, în cadrul Galei de kickboxing organizată la Deva.

Adrian Baias a efectuat în această seara proba cântarului și a avut o primă confruntare din priviri cu adversarul său, Ovidiu Trif. Meciul se anunță unul spectaculos, deoarece ambii sportivi sunt tehnici și specializați pe combinații în viteză. Baias are lovituri excelente de picior și genunchi și mizează pe aceste tehnici spectaculoase în meciul de mâine.

 

 

Emilian Sângeorzan (81 kg) va fi rezervă în cadrul piramidei la 81 kg și dacă unul din cei 4 sportivi se va accidenta, va avea șansa să lupte în piramidă cu sportivi valoroși ai aceste categorii. Emilian Sângeorzan are lovituri de picior spectaculoase și lovește puternic cu brațele, fiind un luptător cu mare potențial.

e2

g2

 

 

 

 

 

 

 

Adi Baias și Emilian Sângeorzan sunt în mare formă după ce au câștigat în fața spectatorilor prezenți la Sala Polivalentă, în cadrul Galei Mix Combat și speră să vină acasă cu victorii care să-i propulseze în top-ul luptătorilor din România.

Gala de la Deva va avea loc duminică, de la ora 17.30.

 

Citiți și: 

ddd-400-400x400Super-Gală de kickboxing! Luptătorii de Bistrița 6 victorii din 7!

https://www.ziardebistrita.ro/6-din-7/
Caricatură

Ziar de Bistrita