Hai la BĂTAIE! Vezi ce sportivi luptă pentru Bistrița în GALA Mix Kombat ce se va desfășura AZI, la Polivalentă, de la ora 19!

 -  -  31459


A 4-a ediție Galei Mix Kombat va avea loc diseară, la Sala Polivalentă. În total vor avea loc 12 meciuri pe regulament K-1, iar de la clubul Profesional Fight Gym vor lupta 6 sportivi.

Vineri seara, luptătorii au susținut proba cântarului și au avut loc primele confruntări “din priviri.” În main-event va lupta Sebastian Cozmâncă vs. Yuri Gorbenco, meci care se va disputa la categoria 95 de kg.

Fight Card-ul complet:

Vasili Chiriță vs. Mădălin Mogoș (81 kg)

Vasile Amariței vs. Dragoș Imbrea (86 kg

Ionuț Popa v. Ștefan Ieremia (65 kg) unul din cele mai așteptate meciuri ale serii. Un meci tehnic între doi sportivi talentați: Ionuț Popa, un sportiv de viteză, cu deplasări rapide contra lui Ștefan Ieremia, un sportiv elegant cu lovituri puternice și combinații precise.

Maxim Plesco vs. Lucian Casoni (75 kg).

Nicu Iorgulescu vs. Valentin Sachelaru (75 kg).

Cine sunt sportivii din Bistrița!

Ionuț Spătărelu vs. Sebastian Lutaniuc (81 kg). Un meci între 2 sportivi ce stau la bătaie, cu lovituri de braț puternice, care va face deliciu publicului.

David Scurtu vs. Lucian Fătu (67 kg). David Scurtu vine după o serie de 3 meciuri câștigate prin KO. Sportiv tehnic, cu lovituri spectaculoase și combinații rapide.

Bogdan Suru vs. Denis Nicolaevici (67 kg). Suru este un luptător care a acumulat experiență și va forța victoria în fața propriului public.

Daniel Bolfă vs. Andrei Sirghi (71 kg). Un meci de contre: ambii sportivi au lovituri de forță și stau la schimburi.

Daniel Morar vs. Daniel Alexandru (91 kg) . Morar are alonjă și un meci greu prin care se poate afirma. Daniel Alexandru, sportiv cu experiență dar care revine în ring după o pauză destul de mare.

Emilian Sângeorzan va lupta pentru centura Mix Kombat la categoria 81 kg împotriva lui Atilla Konz. Un meci spectaculos, între doi sportivi cu profil diferit: Emilian Sângeorzan, luptător cu forță superioară pe lovituri, iar Attila Konz are deplasare elegantă și preferă lupta în distanță.

Cei șase sportivi din Bistrița, vor reprezenta clubul Profesional Fight Gym în cadrul Galei Mix Kombat 4.

MAIN event:

Un meci al greilor – Yuri Gorbenco vs. Sebastian Cozmâncă (95 kg).  Sebastian Cozmâncă e pe val și domină categoria, pe România. Are lovituri puternice (în special upper-cut), e rezistent și agresiv în ring.

Competiția va avea loc la Sala Polivalentă Bistriţa, în data de 17 noiembrie, începând cu ora 19:00. Andrei Stoica va fi invitat de onoare la această gală organizată de Ionel Burduhos.

3 bookmark
1 notes
184 views
bookmark icon

One thought on “Hai la BĂTAIE! Vezi ce sportivi luptă pentru Bistrița în GALA Mix Kombat ce se va desfășura AZI, la Polivalentă, de la ora 19!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.