Ultimele noutati

VIDEO: Primele declarații: Hangan câștigă șefia P.N.L, la 2 voturi! Zice că a MIZAT pe voturile tinerilor care-au făcut diferența!

Sorin Hangan s-a impus astăzi în alegerile interne ale PNL și este noul președinte al Organizației Municipale. Sorin Hangan vs. Ioan Turc: 67 – 64. Numărul total de voturi: 132 de voturi, un vot anulat, 240 de buletine tipărite!

Sorin Hangan, declarații la cald despre cum a luat șefia!

Reporter : – Fericit pentru rezultatul de astăzi?

Hangan: – Bucuros, bucuros!

Reporter : – Care credeți că a fost explicația că ați câștigat la 2 voturi diferență?

Hangan: – Am înțeles că 3.. dar nu…

Reporter : – 67 la 64… dacă le mutăm dintr-o parte într-alta…

Hangan: – Am înțeles!

Reporter: – Ați avut un calcul al hârtiei?

Hangan: – NU am făcut niciun calcul al hârtiei, de fapt am mizat pe ceea ce am reprezentat eu pentru colegii mei atâta timp cât am condus Organizația Municipală ca și co-președinte alături de colegul meu Tuță Gheorghe.. sigur că mizat pe emoția și pe spiritul și pe valorile care mă mână în luptă… colegii mei mă cunosc sigur că NU sunt un tip elegant, sunt un tip direct, i-am și mustrat dar am știut că în timp voi avea de câștigat. Cred că foarte mult m-au ajutat tinerii, întotdeauna am fost alături de ei. Eu nu am spus că reformăm partidul doar așa la modul declarativ, chiar mi-am dorit, chiar am făcut-o, am promovat mulți tineri. Dar spre deosebire de alte cicluri electorale când tinerii au fost mai comozi, astăzi s-au implicat și probabil asta a făcut diferența.

Reporter : – Spuneați că veți deschide partidul, ce înseamnă concret lucrul acesta? 

Hangan: – Asta e una in marile dorinețe pentru că i-am auzit pe pe mulți dintre colegii mei și pe mulți lideri politici de la alte partide… la modul declarativ că deschid partidul, dar tot timpul le ferecau cu 3 lacăte din interior. Îmi doresc ca echipa care va ieși astăzi ca vicepreședinți și membrii să facă cu adevărat ceea ce au spus, să gândească la unison cu mine, fiecare să-și facă treaba la locul lui, să adunăm oameni de specialitate, proiecte pentru urbea noastră. Le spun de pe-acuma că cei care NU vor face… nu îmi pasă de epoleții de pe umăr… de prim-vicepreședinți… o să primească mustrările și tot ceea ce derivă din asta. Sper ca în scurt timp prin proiectele pe care le voi face, sper ca în scurt timp să devenim o echipă atractivă!

x11 x4

 

 

 

 

 

x12 x5

 

 

 

 

 

 

Reporter : – Sunteți din nou pregătit să băgați bani în partid? Toată lumea știe că un președinte în opoziție trebuie să facă rost de finanțare .. să unească partidul, să aibă evenimentele de care vorbeați…

Hangan: – Eu sper că procesul de uniune astăzi s-a încheiat. Asta este cea mai mare durere din perioada în care am fost co-președinte: că NU am reușit. Astăzi este un moment când toată lumea trebuie să înțeleagă că nu mai putem merge înainte în interiorul aceluiași partid în tabere… că trebuie să lăsăm deoparte marile orgolii care îi carcaterizează în general pe liberali, că țelul nostru este cu totull altul. Bani o să bag cât îmi permit și cât o să fie nevoie, dar o să implementez și aceste reguli: adică să fii membru al unei organizații politice trebuie să simți că crezi în acele valori și fiecare să dea minima cotizație care NU este foarte mare, dar care poate asigura minimul necesar pentru funcțioanarea unei organizații!

STRUCTURA BPM PNL Bistrita-Nasaud

Președinte: Hangan Sorin – 67 voturi

Prim-vicepreședinți, responsabili pentru următoarele domenii:
Strategii politice și comunicare;
Filip Alexandru Tudor – 56 voturi
II. Politici publice:
Gaftone George – 56 voturi

Pentru prim-vicepreședinte (politici publice) au mai candidat:  Filip Moisil, Mioara Seica (s-a retras după ce Hangan a fost ales președinte) şi Marin Rus, respectiv Gavrilă Urs şi Viorica Calo (prim-vicepreședinte strategii de comunicare).

8 Vicepreședinți, responsabili pentru următoarele departamente:
Drulea Dorin Valentin: Departamentul pentru Strategii și Relații Politice;
Pop Mostafa Amalia Felicia: Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt;

Peteleu Ioan: Departamentul pentru Poltici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene;
Podisor Adrian: Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni;

Cicioc Stefan: Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului;

Radu Marian Dorin: Departamentul pentru Politici în Agricultura, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală;

Rebrean Liviu – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport;

Pui Claudia – Departamentul pentru Politici în Sănătate.

15 membri aleși de CCL PNL Bistrita:
Bulea Rodica
Chetan Marius Florin
Dumitrescu Florina
Gaga Seica Mioara
Gaurean Florin
Hangan Ionel
Hasmasan Teodor
Indrecan Mihai
Marian Ioan
Onofrei Maria
Parcalab Ianka-Iarka
Pop Ovidiu Bogdan
Rus Dorin Octavian
Tamașoi Valeria
Tisa Mihai Remus

Trezorier
Herinean Sorina
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita