HAPPY-END cu eroi din Bistrița! Băieții ăștia au găsit mii de euro pe stradă și i-au înapoiat! Citește o poveste ce-ți va lumina sufletul!

 -  -  1315


Scriam pe facebook:

p11“CAZ REAL: Un tovarăș de-al meu a găsit în parcarea de la Kaufland un geamantan cu acte în el și 16.000 de lei, (vreo 3.500 de euro). Bani de-o mașină second-hand. Băiat-bun, l-a sunat pe om și i-a dat înapoi geanta cu bani. Omul, de undeva de pe Bârgaie i-a mulțumit cu lacrimi în ochi… Cei implicați au vrut să o lase “pe omenie” și cazul NU a făcut tam-tam prin presa locală. 

Astăzi, tovarășul meu și-a pierdut portofelul fix în fața scării. Avea vreo 2.000 de lei și câteva sute de euro. Și niciun act înăuntru. Care credeți că sunt șansele ca cineva să-l aștepte la fața locului și să-i dea banii înapoi, fix cum a făcut el cu bârgăuanul cu diplomat?”

(text publicat miercuri, 30 septembrie ora 20)

După o noapte presărată cu speranță, îi sună omului telefonul și-l anunță că cineva i-a găsit portofelul și vrea să-I dea banii înapoi, doar că NU a văzut niciun act înăuntru.

p1 - Copy (3)Făptuitorii de bine s-au întâlnit, și-au strâns palma cu fermitate, cu bucuria că încă mai există bărbați în lume, nu doar “curve!”

Cei doi care n-au luat banii de-a gata (geamantanul, respectiv portmoneul)  sunt cei din poză și susțin că există mulți oameni ca și ei. În ultimele zile, la Poliție au mai fost depuse două portmonee cu acte și bani, ce așteaptă să fie revendicate!

Pare incredibil că în taină există oameni cu dragoste pentru aproapele, ce pun suferința celuilalt mai presus decât bucuriile egoiste de moment. E însă trist că pe funcții grele se cațără mai ușor cei care mimează milostenia și fac din asta un gest electoral ce le hrănește orgoliul cu otrava gloriei acestei lumi!

Într-o societate sălbăticită și ahtiată după putere și bani, pare tot mai greu să fii uman! Dar băieții buni din povestea reală fac lumea înrăită să-și acopere colții, măcar pentru o clipă de admirație!

E clar: Dospește-n umbră o Românie tainică, iar nouă ni se-mbie o Românie jalnică! Oare până când?

1 notes
40 views
bookmark icon

One thought on “HAPPY-END cu eroi din Bistrița! Băieții ăștia au găsit mii de euro pe stradă și i-au înapoiat! Citește o poveste ce-ți va lumina sufletul!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.