Florin “ghimpele” Bojor e disperat că NU are destule semnături să intre-n alegerile de consilier local! Îi mai trebuie vreo 600 și mai sunt 3 săptămâni!

Florin Ioan Bojor vrea să candideze INDEPENDENT pentru un loc în Consiliul Local. El a terminat Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca şi  în 2004 a primit 2 burse la Facultatea de Teologie din Catalunia şi la Facultatea de Filosofie: a fost primul român care a studiat în aceste facultăţi; a terminat toate cele 3 facultăţi, făcând şi un an de economie în Barcelona.

Profesorul de religie a avut o serie de conflicte cu administrația locală. Florin Bojor a protestat la ședințele de buget ale Primăriei Bistrița și ale Consiliului Județean și a criticat investițiile celor două instituții: respectiv înlocuirea sistemelor de vot. Cu toate astea, Primăria a alocat 170.000 de euro pentru această investiție, iar Consiliul Județean, 32.000 de euro.

 

Profesorul de religie a mai participat la mitingul de protest alături de locuitorii din Sărata și Slătinița care l-au fugărit pe Ovidiu Crețu. A inițiat mai multe dezbateri în stradă împotriva skate-park-ului din zona Turnului Dogarilor sau împotriva tăierii abuzive a copacilor din zona Bisericii Evanghelice.

 

Pentru  a intra în alegeri, acesta are nevoie în total de 1.000 de semnături și ca să le obțină Bojor își pune taraba de semnături prin diverse locații din Bistrița.

b4

b7

 

 

 

 

 

 

 

Împreună cu colaboratorii mei (cetăţeni simpli) am strâns peste 400 de semnături de susţinere a candidaturii mele independente la Consiliul Local Bistriţa. Cum mai avem la dispoziţie numai 3 săptămâni e posibil să nu strângem semnăturile necesare (1000). Asta nu înseamnă că ne retragem din viaţa publică. Credem că locul nostru este în societatea civilă, pentru bine şi viitor comun la Bistriţa! – a declarat Bojor.

 
Comentarii

  • Multumesc

  • Puteti veni la adresa George cosbuc nr 35 , Loc Bistrita. E deschis intre orele 8 si 17 de luni pana vineri.

  • Florine, unde gasim listele pt semnat?

  • pop costel radu

    Jos primarul si consilierii care nau ce cauta in sarata si nusi dau interesul pt. Sarata sa faca ceva , trebuie bagata apa pe fiecare stada si fiecare casa,gazul, asfaltarea strazilor si beneficiul in folosul satului din parcul industrial Sarata care abuziv au luat pasunea satului si sa construit parc industrial !!!!

  • Unde il pot gasi? Vreau sa il ajut cu o semnatura.

  • Chiar asa , ar trebui sustinut de presa, macar nu e insipid si incolor ca TOȚI ceilalti “consilieri”. Ar fi bine de stiut unde este si de cate semnaturi mai are nevoie.

  • Eu semnez dar unde il gasesc?

Caricatură

Ziar de Bistrita