Doris rămâne ACASĂ să se LUPTE pentru județ: “Îmi continui proiectele!”

Doris Moldovan rămâne pe baricade și continuă lupta cu administrația Radu Moldovan. Deși ar putea oricând pleca la București, (ea fiind detașată de pe o funcție de conducere din cadrul Primăriei București), Doris Moldovan a ales să rămână acasă și să-și continue proiectele.

“Vreau să mulțumesc celor care au ajutat Partidul Național Liberal, echipei care a fost alături de noi și ne-a încurajat. Nu vreau să căutăm vinovați, vreau să găsim soluții. Știm ce este de făcut, este nevoie de o alternativă pe partea de dreapta a politicii noastre. Suntem încrezători pe forțele noastre și cred că în scurt timp vom dovedi că suntem oameni de cuvânt care vom duce proiectele noastre mai departe.

Eu voi rămâne aici, acasă să reprezint toți locuitorii acestui județ în Consiliul Județean, îmi continui proiectele, cred în potențialul județului nostru. Vreau să promovez în continuare județul și oamenii acestui județ. Vreau să găsim soluții! Este nevoie de o alternativă pe partea dreaptă. Cred că în scurt timp vom dovedi. Eu voi rămâne acasă să-i reprzint pe cetățenii județului. Cred în potențialul acestui județ!” – a declarat Doris Moldovan.

P.N.L a luat aproximativ 23.000 de voturi (23.5%) și au reușit să trimită în Parlament un singur reprezentant: pe Robert Sighiartău care este și președintele de filială. Doris Moldovn și Ioan Turc NU au prins mandate de parlamentar.

 

 
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita