HOP și Sese. Se bagă de primar! Ca la matrimoniale: candidat independent, caută partid serios?

 -  -  11447


Alin Seserman și-a anunțat candidatura la Primăria Bistrița. A II-a oară, deoarece a mai încercat o dată aceeași manevră, dar în final liberalii l-au preferat pe “răzgândacul” Adrian Titieni. Acum, cu Dolha lansat de candidat P.N.L, Seserman anunță on-line că se bagă de primar. Din nou!

Zice că îl recomandă: Vârsta (42 de ani), CV-ul și proiectele numeroase pe care le-a susținut pentru Bistrița, ca și consilier local.

 

Iată mai jos scrisoarea deschisă prin care Alin Seserman anunță cu surle și trâmbițe că va intra în lupta pentru Primăria Bistrița:

 

Candidez pentru funcţia de primar al oraşului. Încă de anul trecut am prezentat bistriţenilor un plan concret care vizează o nouă abordare pentru dezvoltarea durabilă care să relanseze Bistriţa. Multe propuneri, idei sau sugestii au venit în urma discuţiilor avute fie cu prieteni, persoane din mediul public sau privat şi mulţi alţi bistriţeni. Împreună am conturat ceea ce astăzi este un proiect pentru Bistriţa. Un proiect, clar, articulat, unde sunt prezentate atât problemele dar mai ales soluţiile.

Am încercat să adun în jurul unui program comun o alternativă la actuala administraţie. Timpul nu aşteaptă, iar realizarea unei alianţe se poate face legal cu cel puţin două luni înaintea alegerilor. E importantă susţinerea unui partid politic dacă acel partid îşi respectă membrii, deciziile şi mai ales cetăţenii.

O organizaţie, fie ea politică economică sau de altă natură funcţionează dacă există reciprocitate între membrii ei, dacă sunt alături la bine şi la greu şi dacă regulile stabilite sunt valabile pentru toţi. Mai importantă rămâne însă încrederea pe care fiecare persoană o stabileşte cu comunitatea în care trăieşte, prin urmare candidatura mea este în sensul celor prezentate în toţi aceşti ani.

Nu vin doar în campania electorală care se apropie să promit sau să arunc cu lozinci în toate părţile. Programul, CV-ul, activitatea care am avut-o pentru Primăria Bistriţa ca şi consilier au fost şi sunt la vedere şi pot fi consultate pe paginile personale cât şi pe site-ul Primăriei Bistriţa. Este o onoare pentru mine că am reprezentat comunitatea de când am domiciliu în acest oraş, mare parte din timp l-am dedicat acestui lucru. Am propus şi realizat mai multe proiecte în timpul mandatelor de consilier şi sunt convins că pot face mult mai mult din poziţia de primar al oraşului.

Deocamdată Seserman NU a anunțat dacă va candida independent sau din partea unui partid, dar a lăsat o portiță deschisă în acest sens. Ca și independent ar avea de strâns 1.000 de semnături pentru candidatură și de luptat de unul singur. Din postura de candidat de partid,  Seserman ar avea infrastructură (dacă ea există), oameni în secțiile de votare și o listă de consilieri care ar trage tare pentru a intra în Consiliul Local.

Singurele partide care încă NU au candidat la Primăria Bistrița sunt: U.N.P.R, Partidul Ecologist, Partidul Verde, Partidul România Mare, Partidul Conservator, Forumul German, Partida Romilor. Care pot fi activate scurt, la fel cum a fost P.N.Ț.C.D-ul care în 2 săptămâni a avut candidat și organizație.

 

Până acum, vor să fie “Primar de Bistrița” următorii: 

 

ccr5

dolha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovidiu Crețu (PSD) – 2 mandate de primar, liderul P.S.D Bistrița

Stelian Dolha (PNL) – desemnat de liberali, după răzgândirea lui Adrian Titieni

Alin Seserman – membru P.N.L se lansează cu sloganul “independent caut partid.”

Vasile Moldovan (ALDE) – pensionar, a avut 2 mandate de primar

Ioan Georgiu  – fost viceprimar și șef-serviciu în Primărie în mandatele lui Crețu (va candida din partea partidului “Mircea Geoană” PSRO, cu slabe șanse să se răzgândească)

Petru Sighiartău (PNȚCD) – om de afaceri penticostal, patronul COMSIG GRUP.

Ionuț Simionca – tânăr om de afaceri, venit din S.U.A, candidat din partea Mișcării Populare.

Mircea Archiudean – conduce o firmă care produce mobilier din PAL, la comandă: Protherm-Line. Are 40 de ani și va candida independent.

Citește și:

Trădat de liberali, Seserman candidează pentru Bistrița! În miez de noapte, se lansează prin facebook! Va fi show în alegeri!

https://www.ziardebistrita.ro/seserman-tradat/

1 notes
572 views
bookmark icon

One thought on “HOP și Sese. Se bagă de primar! Ca la matrimoniale: candidat independent, caută partid serios?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *