FOTO: Facebook - Orașul Beclean

Horia Brenciu & HB Orchestra, la Zilele Orașului Beclean

Primăria Beclean a pregătit o serie de evenimente pentru a marca Zilele Orașului, acestea urmând să se desfășoare atât pe parcursul lunilor iulie și august, cât și în luna septembrie, a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

Potrivit acestuia, seria de evenimente desfășurate sub egida Zilelor Orașului Beclean 2023 va debuta cu Festivalul Celtic Transilvania, care va avea loc în perioada 21 – 23 iulie, și va continua cu un festival de promovare a producătorilor locali, meșteșugurilor și gastronomiei (FiGASTRO), între 11 și 13 august.

Împlinirea a 788 de ani de la atestarea documentară a orașului Becleanului va fi sărbătorită în perioada 1 – 3 septembrie, când vor avea loc concerte, focuri de artificii și numeroase alte surprize!

Vor fi organizate atât spectacole de muzică populară, cât și ușoară. Cap de afiș al Zilelor Orașului Beclean ediția 2023 este Horia Brenciu & HB Orchestra.

Vom avea cele mai frumoase evenimente dedicate comunității orașului nostru și din întreaga regiune, pentru a ne putea bucura cu toții împreună de reușitele și dezvoltarea orașului Beclean”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

FOTO: Facebook – Orașul Beclean

Check Also

Pieton accidentat de o mașină pe DN 17D, în Năsăud

Un pieton a fost accidentat, sâmbătă, de o mașină pe DN 17D, în orașul Năsăud. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.