Hotărâre CNSU: Activitatea didactică în şcolile în care sunt secţii de votare se suspendă între 25 şi 29 septembrie. Cursurile se vor desfășura online

 -  -  1057În contextul organizării alegerilor locale din 27 septembrie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat în ședința desfășurată miercuri, 23 septembrie, o nouă hotărâre privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS CoV-2.

Astfel, CNSU a decis că activitatea didactică în şcolile în care sunt secţii de votare se suspendă între 25 şi 29 septembrie.

”Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv. Activitățile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară”, a decis CNSU.

În această perioadă, activitățile didactice vor fi desfășurate în sistem online.

0 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net