Ultimele noutati

VIDEO: Generația de AUR a Gloriei, aproape de Pădureanu până la final! Hurloi: “… cei care au fost în prejma lui Pădureanu în perioada în care era președinte, NU l-au mai căutat!”

Gheorghe Hurloi, fost jucător al Gloriei Bistrița și antrenor al echipei secunde a fost printre primii care au venit la căpătâiul lui Jean Pădureanu.

Generația de AUR a Gloriei, aproape de Pădureanu până la final!

Hurloi, Nalați, Cervenski, Florea și încă vreo câțiva oameni i-au fost aproape “Lordului” în ultimii ani! Ghiță Hurloi susține că Pădureanu a fost un om valoros, care NU a fost apreciat la adevărata sa valoare. Șefii mari de la București și anumite persoane care erau jurul lui Pădureanu când era președinte,  NU l-au mai căutat în ultimii ani.

“NU l-au apreciat la justa valoare pe care a avut-o… mă refer la cei care au fost în preajma lui cât a fost președinte la Gloria Bistrița, la șefii de la Federație cu care a avut o relație bună și care spre final nu l-au mai căutat nici măcar să-l fi sunat la telefon… Nu aș putea să spun că a fost abandonat, dar a fost căutat prea puțin la ce a fost el și la ce a dat el pentru fotbal…Merita mai mult din partea colaboratorilor care au fost în preajma dânsului pe la club și în Federație.” a declarat Hurloi.

Trupul neînsuflețit a lui Jean Pădureanu este depus la Capela Cimitirului Evanghelic, de pe strada General Grigore Bălan, iar slujba de înmormântare va fi tot acolo, duminică, 1 ianuarie 2017, la ora 13.00.

 
Caricatură

Ziar de Bistrita