I-a dat de i-a julit tatuajul! Sorin Hangan, ales președinte PNL pe municipiu, la scor: 101 – 48! Dorin Dobra declară de la tribună: „M-a bătut rău, Sorin, azi! „

 -  - 


Sorin Hangan a fost reales președintele Organizației Municipale a PNL. Singurul contracandidat a lui Hangan a fost Dorin Dobra, susținut în prinicpal de filiera PDL-istă anti-Turc.

Sorin Hangan : 101 voturi

Dorin Dobra : 48 de voturi

1 vot, nul.

La alegerile de azi au fost prezenți 150 de membri.

Înfrângere zdrobitoare pentru Dobra!

M-a bătut rău, Sorin, azi! De mâine, un nou mandat pentru Sorin. Pentru mine, același statut de liberal! Vă îmbrățișez pe toți! – a transmis Dorin Dobra.

Hangan a dat-o la sentiment și îl cheamă aproape pe prietenul Dobra!

„Mă simt onorat de votul d-voastră. Vă mulțumsc din suflet! Vă promit că ușa partidului este deschisă, cu rugămintea, așa cum o fac tuturor colegilor  în ultimii ani…  să veniți cu lucruri constructive. Povestea asta cu ce mi-a dat partidul mie… eu spun că noi trebuie să dăm partidului, ca partidul să ne dea nouă, în final! Și nu ne dă partidul, ci cei care fac parte și ne dau prin ceee ce fac ei pentru noi.

Dorin a făcut parte dintr-o mare parte a sufletului meu, sigur că mă leagă și acum o fărâmă , care….  sufletul nu moare niciodată. Îl aștept oricând lângă mine!  Dorin, te felicit!” – a declarat Sorin Hangan, imediat după victoria de azi.

alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan

Ioan Turc a avut brigadă puternică și a pus-o la bătaie pentru Hangan!

La alegerile de azi au existat 2 tabere: aripa PNL-istă, susținută de Ioan Turc, Diana Morar, Stelian Dolha, Robert Sighiartău, Ovidiu Florean și aripa PDL-istă reprezentată de Dorin Dobra. Tabăra a fost manevrată de foști PDL-iști, printre care Ioan Oltean și Gheorghe Tuță!

alegeri pnl hangan

Înainte de aflarea scorului, Dorin Dobra a avut un discurs teatral, în care a reproșat tuturor faptul că în PNL nu au avut loc alegeri pentru nominalizările la Parlament, iar lista a fost impusă de la București. Fostul senator a amintit de faptul că locul 5 pe țară al Organizației Județene se datorează fuziunii cu PDL (min 3.44 in discursul lui Dobra).

Referitor la candidatura pentru un loc de senator, Dobra zicea: „Dacă am ajuns să-mi depun candidatura și să NU pot candida, în PNL-ul acesta, ceva scârțâie!”

Sorin Hangan a amintit de cele 4 campanii câștigate în fața PSD-ului și despre construcția Organizației din ultimii ani.

alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan
alegeri pnl hangan

Echipa PDL-istă, eșec total!

Dorin Dobra a fost susținut de aripa anti-Turc, majoritatea fiind membri PDL, dar și nemulțumiți de politicile de promovare în interior sau pe listele de consilieri. În urma alegerilor de azi, aceștia au pierdut lamentabil și Sorin Hangan a reușit să-și impună oamenii în Biroul Politic Municipal. Practic, funcțiile-cheie sunt deținute de oamenii lui Hangan. Un rol determinant l-a avut și Diana Morar, care a tras tare pentru victoria de azi. Scopul e unul simplu: delegații să voteze pentru Orban la alegerile de la București.

Adrian Brici e secretarul organizației, iar Tudor Filip și Florin Urâte sunt prim-vicepreședinți.

Prin victoria lui Hangan, echipa lui Ioan Turc a demonstrat un exercițiu de forță în dauna taberei care se coagula în jurul lui Sighiartău, în perspectiva alegerilor județene…

Discursul integral a lui Dorin Dobra:

Despre tatuajul lui Dobra

Loading

bookmark icon