Iată cum arată noile uniforme de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Ele intră în vigoare de luni

 -  -  2598


 

 

La începutul lunii martie a acestui an, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița,Gabriel Lazany, a anunțat că vrea să introducă noi uniforme pentru angajați, pe coduri de culori, astfel încât pacienților să le fie mai ușor să distingă din ce categorie face parte personalul cu care intră în contact. Zis și făcut! Noile uniforme au sosit, iar de luni, angajații unității medicale vor fi obligați să le poarte.

”De luni ne veți recunoaște mai ușor. Așa cum am promis, personalul Spitalului Județean de Urgență Bistrița va avea uniforme medicale noi, astfel încât identificarea vizuală va deveni mult mai facilă”, a anunțat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

Astfel, medicii vor fi îmbrăcați în alb, asistentele și asistenții medicali în albastru, bluza asistentelor medicale fiind înflorată. Infirmierii vor avea uniforme mov, iar îngrijitoarele de curățenie vor fi îmbrăcate în roșu.

Gabriel Lazany a declarat la acea vreme că decizia de a introduce noile uniforme a fost luată pentru a veni în sprijinul pacienților care, în unele cazuri, nu știu cu ce categorie de personal intră în contact. ”Îi vom obliga să poarte aceste echipamente și, mai mult decât atât va fi o identificare vizuală foarte facilă. Pentru că, ne place, nu ne place, știți cum e: infirmierei îi place să se creadă asistentă, asistentei îi place să se creadă medic. Ei bine, acest lucru nu va mai fi posibil după ce vom pune aceste echipamente medicale, pentru că atunci când o să vezi (n.r. – vestimentația) vei sti că e asistent, brancardier sau infirmieră”, a declarat Gabriel Lazany, la începutul lunii martie. 

 

0 notes
1723 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *