Idei de cadouri pentru cei mici, de vineri, în noul magazin SMYK All for kids din B1 Shopping Bistrița

 -  - 


Vineri, în incinta galeriei comerciale B1 Shopping Bistrița își va deschide porțile un nou magazin cu obiecte pentru copii – SMYK All for kids, un lanț internațional specializat în comercializarea de îmbrăcăminte,  încălțăminte, jucării, articole de puericultură și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani.

În magazinele SMYK All for kids găsiţi:

  • Colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru fiecare grupă de vârstă sub brandul propriu Cool Club
  • Gamă variată de jucării interactive și educaționale, conforme cu standardele internaționale privind siguranța, atât sub brandul propriu SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi Lego, Hasbro, Mattel
  • Articole puericultură: cărucioare, scaune auto, scaune de masă.

La deschiderea magazinului din Bistrița, compania vine cu oferte speciale pentru primii clienți. Astfel, toate produsele cu preț întreg vor beneficia de o reducere de 20 la sută, oferta fiind valabilă timp de trei zile, pe 30 noiembrie și pe 1 și 2 decembrie.

În plus, în ziua deschiderii, pe 30 noiembrie, vor avea loc o serie de activități pentru copii, precum face painting și modelaj baloane, fotografii magnetice instant și multe alte surprize și premii.

Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand și sub brandul Spiele Max în Germania. Primul magazin SMYK din România a fost deschis în anul 2009, iar acum brandul este prezent în aproximativ zece locații din București și din țară.

FOTO: SMYK All for kids

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.