VIDEO: Vezi imagini cu hoțul de la Raiffeisen Bank, cel care i-a pus casierei pistolul la tâmplă! L-ai recunoaște pe stradă?

Primele imagini cu jaful de astăzi de la Raiffeisen Bank au fost difuzat de PRO TV, la știrile serii, cu toate că Poliția din Bistrița a refuzat să dea imaginile presei locale. De asemenea, Poliția NU a dat publicității portretul-robot al făptașului, care încă se află în libertate.

 

 

Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul orelor 10, la sediul Raiffeisen Bank de la Han. Făptașul purta ochelari de soare și o șapcă sport și s-a așezat la rând (în filmare se poate observa capul altui bărbat) iar la un moment dat a scos pistolul de la brâu și a amenințat casiera. În 30 de secunde  a reușit să plece cu 19.000 de lei.

 

d1Bărbatul are aproximativ 30 de ani și o constituție atletică. După ce a părăsit sediul băncii, acesta s-a îndreptat spre zona Lamă și s-a făcut nevăzut. Poliția a cules date de pe camerele de luat vederi amplasate în oraș și a organizat mai multe filtre, dar deocamdată NU l-au prins.Caricatură

Ziar de Bistrita