Ultimele noutati

Viceprimarul Cristian Niculae punctează la imagine! Plătește pagini sponsorizate către Facebook și își ia fotograful pe teren! Încă de pe-amu’ vrea să-i ia funcția lui Crețu?

Viceprimarul Cristian Niculae pompează bani în imagine și constant apare public cu acțiuni de campanie electorală. Curățenie pe malurile apei, plantări de puieți, donații de sânge, acțiuni de deszăpezire… toate aceste acțiuni la care participă sunt fotografiate și intens-mediatizate pe tote canalele media: radio-TV-presă on-line, ziare print. Pentru a fi cât mai vizibil, Niculae plătește către Facebook “pagini sponosorizate” care-i conferă o vizibilitate cât mai bună în mediul virtual. Aceste manevre de campanie sunt folosite de candidați pentru a obține notorietate.

Primarul Crețu e căpos și NU transferă din imagine către viceprimarul Niculae! Atunci, vicele își face de cap cum știe!

Deocamdată primarul Ovidiu Crețu ezită să facă transfer de imagine către subalternul său și NU se afișează laolaltă în emisiuni televizate sau pe la inaugurări. Tocmai de aceea, Nicuale se vede nevoit să apeleze la alte tertipuri pentru a fi vizibil, chiar dacă în fond își face datoria în majoritatea acțiunilor de imagine.

Șeful de partid Radu Moldovan i-a reproșat primarului Crețu  lipsa de comunicare. De altfel, Radu Moldovan a anunțat că ar vrea o comunicare mai bună cu viitoarea structură de conducere a Organizației Municipale a PSD… cu scopul clar de a păstra Primăria Bistria și în alegerile din 2020.

z1

 

 

 

 

 

Mesajul populist a lui Niculae “cel harnic”! Vrea să monteze camere de supraveghere să-i prindă pe cei care aruncă mizerii pe jos!

“Lucrările de salubrizare pe malurile râului Bistrița au continuat și în săptămana care a trecut. Nu mai este mult și Primăria Municipiului Bistrița încheie procesul de salubrizare, care înseamnă desigur un efort financiar de la bugetul local. Fără ajutorul cetățenilor orașului, care trebuie sa dea dovada de responsabilitate și să nu arunce deșeurile decât in locurile care au această destinație, in scurt timp veți observa că toată munca a fost în zadar.

 

z3

z2

 

 

 

 

 

 

z21

z5

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, rog pe toți cetățenii care observă un comportament necivilizat in vecinătatea lor, să dea dovadă de spirit civic,să acționeze la fața locului și ulterior să informeze autoritățile locale despre aceste fapte. Ne dorim toți un oraș frumos și curat, dar pentru asta efortul trebuie să fie comun.

În curând vor fi montate camerele de supraveghere,care sperăm să ne fie de folos în identificarea celor care nu înțeleg că efectele poluării pot fi în timp catastrofale și astfel să îi putem opri din acțiunile lor distrugătoare. Să fim responsabili și civilizați, să arătăm că suntem oameni care își iubesc orașul !” a postat Niculae pe facebook.

Citiți și: 

Nu știu ce să mai facă pentru imaginea de buni-samariteni! Radu Moldovan și brigada P.S.D au donat sânge! Musai-musai s-au tras în poză!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita