Impact între o motocicletă și un autoturism în Bistrița. Șoferul mașinii consumase alcool înainte de a se urca la volan

 -  -  1635


Polițiștii din Bistrița au intervenit duminică după-amiaza la un accident rutier produs pe raza municipiului Bistrița.

Conform primelor verificări, ”în municipiul Bistrița, pe DN 17C, un bărbat în vârsta de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate la intersecție, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. În urma impactului conducătorul motocicletei, un bărbat de 24 ani din Bistrița, a pierdut controlul direcției și a căzut pe partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei femei în vârsta de 22 ani din Bistrița, pasager pe motocicletă, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul conducătorului autoturismului și negativ în cazul conducătorului motocicletei.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducere cu alcoolemie respectiv vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

0 notes
760 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *