FOTO: Impact între o motocicletă și un autoturism pe DN 17, între Beclean și Șintereag

 -  -  1063

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 17 și în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Accidnetul a avut loc duminică seara între localitățile Beclean și Șintereag.

Conform verificărilor efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, în această seară, pe drumul național 17, între localitățile Beclean și Șintereag, o tânără de 22 de ani, din Malin, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător și a întrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens opus și care era condusă de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Ribița, județul Hunedoara”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, motociclistul și o femeie de 35 de ani, din județul Hunedoara, care se afla pe motocicletă, au fost răniți.

”Femeia în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost stabilizată de echipajele medicale și transportată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița. Prezenta un traumatism cranio cerebral sever, suspiciune de fracturi costale și alte traumatisme suferite în urma accidentului. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a primit asistență medicală la locul accidentului, a refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean.

FOTO: Știri din Beclean

0 notes
188 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *