Impact între un tractor și un autoturism pe DN 17, între localitățile Șintereag și Beclean. Două persoane, la spital

 -  -  1130


Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs pe DN 17, între localitățile Șintereag și Beclean.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc la intersecția DN 17 cu DJ 172.

”Un tractor condus pe DJ 172, de un bărbat de 71 de ani din Cociu, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 17, condus de un bărbat de 36 de ani din județul Maramureș”, precizează Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea unui copil. De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică.

Cele două victime – o fetiță în vârstă de aproximativ patru ani care prezenta o marcă traumatică ușoară și bunica acesteia în vârstă de aproximativ 52 de ani cu atac de panică – au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe Beclean”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Ambele persoane se aflau în autoturismul condus de bărbatul din Maramureș.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor producerii evenimentului rutier.

0 notes
255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *